Rólam

Csoma András

Bemutatkozó

Erdélyben születtem de gyermekkoromat Ausztriában töltöttem. 25 éves voltam amikor Magyarországra jöttem, és elkezdtem vállalkozni. Gyorsan elindult velem a “szekér” és sikert sikerre halmoztam. Az a típusú ember vagyok aki mindig “beleún” a vállalkozásaiba és ezért kénytelen voltam mindig valami mást kitalálni, de bármibe belefogtam, mindig sikerrel végződött.

Rendezvényszervezés volt az első vállalkozásom, de foglalkoztam ingatlan hasznosítással, nyomdaiparral és jelenleg fitnesztermeim és üzleti ingatlanjaim bérleti díjjabiztosítja számomra a non-stop utazást.

Gyermekkoromban mindig azt hajtogattam, hogy 40 évesen “nyugdíjba” szeretnék vonulni. Most már a 40 évemen is túl vagyok de 33 éves koromtól “nyugdíjas” vagyok.
Szerencsés embernek mondhatom magamat, hiszen az egyetlen hobbimnak élhetek, az utazásnak.

Bő 10 éve, szinte folyamatosan utazok a szerte világba és rengeteg tapasztalatot szereztem illetve még mindig szerzek a trükkös repjegyek és a szállodák foglalása terén.

Ennek egy részét megosztom a weboldalamon, de vannak trükkök amiket nem tehetek nyilvánossá, hiszen ha sokan tudják, bizonyára hamar meg is szűnnének.

Ezek az úgynevezett Exkluzív bejegyzések, melyekhez egy kóddal lehet hozzáférni. Bárkinek akinek van éves tagsága, egy éven keresztül hozzáférést kap az oldalamhoz és látja a kódolt bejegyzéseket, így természetesen betekintést kap olyan trükkökhöz melyekkel igen csak olcsón foglalhatja repjegyeit vagy akár a szállodáit világszerte.

Én az oldalam nem a megélhetésért csinálom, de vannak trükkök amik nem tudnak nyilvánosak lenni.
Az összeg ami az éves díj az pont azért van, mert így egy “féket” tudok szabni és így képvisel egy hozzáadott értéket is, hiszen tudjuk nagyon jól ha mindenki számára nyilvános lenne például a Lufthansa trükköm első osztályon 420.- euróért akkor bizonyára hamar meg is szűnnének.

Folyamatosan utazom és tesztelek online oldalakat, itt elég sok pénzt el kell költenem néha, aztán a trükk vagy bejön vagy sem.
De nem panaszkodni szeretnék, hanem mindenki számára érthetővé tenni, hogy miért szükséges a kódolt bejegyzéseimhez tagsági.

Ezen felül rengeteget dolgozom 1- 1 bejegyzésen és mint látjátok, több a nyilvános bejegyzés mint a nem nyilvános. Szeretnék segíteni, hogy mindenki megértse mennyire fontos például a mérföldek gyűjtése, hiszen legtöbb esetben ez a kulcs az olcsó repjegekhez. Magyarországon ez még sajnos nagyon gyerekcipőben jár, jelenleg nem tudok másról aki hasonlóval foglalkozna a piacon és remélem, hogy idővel mindenki majd megérti, hogyan kell helyesen gyűjteni illetve beváltani a mérföldeket.

Sok nyilvános bejegyzésem lesz ezután is, de mindig ott lesznek a kódoltak, hogy az “érzékeny” trükkök még sokáig éljenek.

– Csoma András

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!