ERROR FARE!?  Nyugat Pápua Új Guijnea 666,- euróért Budapestről – Qatar Airways – Garuda Indonesia

"ERROR FARE" árak, akciók

ERROR FARE!?  Nyugat Pápua Új Guijnea 666,- euróért Budapestről – Qatar Airways – Garuda Indonesia

 

Jelenleg a Qatar Airways-el 660 euróért repülhetsz Magyarországról Sorongba, Új-Guineába. Sorong a sziget nyugati részén fekszik, Nyugat-Pápua indonéz tartományában. A járatok 30 kg feladott poggyász tartalmaznak.

Sorong jó kiindulási pont a Raja Ampat szigetcsoport számára, amely a búvárok álmainak célpontja. Körülbelül két órát tart az út komppal  Sorongból. Ez a kép ott készült:

 

 

Először Qatar AirwaysOne World tag visz Budapestről Dohán keresztül Jakartába, Indonéziába egy Dreamliner-el.  Az utolsó szakasz Jakartától Sorongig a Garuda Indonesia (SkyTeam) társaságnál folytatod, a Boeing 737 fedélzetén.

 

A minimális tartózkodás 6 nap vagy egy éjszaka szombattól vasárnapig, maximum 4 hónapot tölthetsz el a rendeltetési helyen a tarifa szerint. Ha szeretnél stopover-t Dohában és Jakartában némi felár ellenében vehetők igénybe.

 

A mátrixon keresztül megtaláljátok a megfelelő dátumot és egy kis segítség a kereséshez:

 

 

Összességében a rendelkezésre állás nagyon jó. Ha megtaláltad a dátumokat, a kayak.com-on ITT foglalhatod le. Alternatív megoldásként a QatarAirways.com oldalon is foglalhatod némi felárral.

 

Figyelem!

 

Jelenleg a Külügyminisztérium:

 

“Tájékoztatjuk a magyar állampolgárokat, hogy az ország utazás és ott tartózkodás szempontjából “II. Fokozott biztonsági kockázatot rejtő országok és térségek” kategóriájába tartozik.

Az ország egyes területein szinte állandósultak a törzsi és etnikai villongások. A fővárost, Port-Moresby-t ezek az események nem érintik közvetlenül, ott azonban a rendkívül rossz közbiztonság okoz gondot. Országszerte gyakoriak a lopások, gépjárműfeltörések, fegyveres és csoportos rablások, nemi erőszak, zsebtolvajlás. A bankok és bankautomaták, illetve használóik kedvelt célpontjai a bűnözőknek. A karácsonyi időszakban magasabb az elkövetett bűncselekmények száma. A tömegrendezvényeket tanácsosabb elkerülni. Nem ajánlatos sötétedés után egyedül sétálni az utcán. Gépkocsival való közlekedés esetén is javasoljuk a konvojban való utazást. Rablásokra ennek ellenére is sor kerül úttorlaszok révén. Taxik és tömegközlekedési eszközök igénybe vételét nem javasoljuk a magyar állampolgároknak, miután gyakori célpontjai a bűnözőknek. Tanácsosabb a gépkocsi-bérlés. Az országban sokfelé konzervatív öltözködési szokások uralkodnak. Fokozottan tartózkodni kell a szokások megsértésétől.”

 

mérföldek:

 

A jegyeket a W foglalási osztályban állítják ki és az alábbiak szerint gyűjtheted:

6950    MEA Cedar Miles
5590    LATAM Passnál
5590    Finnair Plusnál
5590    China Eastern
5590    China Southern
5590    Aeromexico Club
3820    China Airlines
3.470   Malaysia Airlines Enrichnél
3.470   SriLankan FlySmiles
3.470   GOL Aéreos Smilesnél
3.470   Qatar Airways Privilege Clubban
3.470   Iberia Pluson
3.470   Bangkok Airways FlyerBonuson
3.470   American AAdvantagenál
3.470   British Airways Executive Clubban
3,470   Jordániai Királyi Klubban
3.470   S7 Airlines Priority Clubnál
3.470   Royal Air Maroc
3.470   FlyingBluenál
3.470  Aeroflot bónusznál
3.470  Saudia
3,470  Etihad
3.470  Czech Airlines OK Pluson
3.470  Alitalia MileMiglianál
3.470  ANA Mileage Club-ban
3.470  Xiamen Airlines

 

Itt számolhatod ki:  wheretocredit.com
Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!