Conrad & Waldorf Astoria az Impresario-n keresztül, hihetetlen előnyökkel a NEM Hilton tagoknak is!! – ZIFARA

Hilton, Szállodák

Conrad & Waldorf Astoria az Impresario-n keresztül, hihetetlen előnyökkel a NEM Hilton tagoknak is!! – ZIFARA

 

Néhány hónapja új tagsági program zajlik a luxus szállodák világában. Jelenleg tesztelem, de csak pozitívan számolhatok be az oldalról! Az Impresario név alatt a Hilton valóban hihetetlen előnyöket kínál a Conrad és a Waldorf Astoria luxusmárkák számára. A program a két márka minden szállodájában érvényes.

A Hilton új utazási tanácsadói programot vezet be Impresario néven. Ennek köszönhetően te is profitálhatsz, mivel a Conrad és a Waldorf Astoria márkák szállodáinál a program még jobb mint a Virtuoso. (erről már volt bejegyzésem) Dióhéjában: minden alkalommal, amikor a Conrad & Waldorf Astoria szállodákat az  Impresario-n keresztül foglalod, a következő előnyökkel jár:

 

Ingyenes napi reggeli két főre
Tartózkodásonként 100 USD utalvány ételekre és italokra továbbá az összes szálloda bárjában és éttermében, vagy a SPAban beválthatod
Ingyenes upgrade a következő magasabb kategóriájú szobakategóriába, amennyiben elérhető az érkezésedkor
Dupla pont a Hilton Honorson
Korai bejelentkezés és késői kijelentkezés, feltétel: nincs tele a szálloda

 

Mint láthatjátok, nagyon hasonlít a Virtuoso programra, mintha a  Virtuosoon keresztül foglalnátok, többé-kevésbé azonos előnyökkel. Innentől kezdve el lehet felejteni a Virtuoso programot!

 

Különösen vonzó az Impersarionál, hogy a 100 dolláros utalványt soha nem különítik el, illetve írják elő, hogy hol válthatod be! Beváltathatod: a bárban, az éttermekben, a szobaszervizre vagy a spaban. (Általában csak a minibár kivétel)  Az Impresario-n keresztüli minden foglalást RENDES Hilton-foglalásnak kell tekinteni. Pontosabban, ez azt jelenti, hogy minden egyes éjszakával, mind pontokat gyűjtesz a Hilton-on, és az összes státus szint előnyeit is élvezed!

 

Mikor érdemes foglalni a  Conrad & Waldorf Astoria szállodákat az Impresario-n keresztül?

 

Az impresario útján történő foglalás szinte mindig megéri, ha Conradban vagy a Waldorf Astoria szállodákban szállsz meg. Természetesen az előnyök különösen nagyok ha rövid ott tartózkodást tervezel, mivel a 100 dolláros utalványt csak egyszer kapod meg a szállodai szolgáltatásokért. (lentebb írok erről is bővebben, hogy miként tudod kijátszani a rendszert és minden nap szerzel 100,- USD-árt ajándékba)  Az ingyenes reggeli, az Upgrade és természetesen a dupla pontok a tartózkodás teljes ideje alatt vannak. Ezenkívül kombinálhatod az impresario foglalásodat a Hilton Gold vagy a Hilton Diamond státuszoddal, így még jobb upgradet biztosítanak tartózkodásod alatt. Ezenkívül lehetséges az impresario és a jelenlegi Hilton promóciók kombinációja, így ideálisan HÁROMSZOR, de akár NÉGYSZERES pontokat gyűjthetsz tartózkodásod alatt!!  Ez Zseniális!

 

Nézzétek csak, hogy nálam mennyi pontot írtak jóvá:

 

Felülmúlhatatlan! Egyetlen éjszaka alatt 12 864 pontot szereztem. Ez majdnem 3 ingyenes éjszakának felel meg az 5000 ezres kategória szállodákban.

 

1x látjátok a 100% bónuszt gyémánt tagságomnak köszönhetően
1X Diamond myway bónusz
1X Impresarió bónusz
1X a Hilton saját promóciója

 

Hogyan tudsz  foglalni az impresario segítségével?
Sajnos, az Impresario -nál ellentétben a Virtuosoval, online foglalás nem lehetséges. Inkább e-mailben kell kapcsolatba lépned egy megfelelő utazási tanácsadóval.  Csak ellenőrizd a Hilton weboldalát egy megadott időpontban a választott szálloda “rugalmas tarifa” tekintetében. Ezután fel kell venned a kapcsolatot velük, de az oldalukon is tudsz direktbe chatelni .

 

 

 

Mely szállodák vesznek részt az impresario programban?

 

Különösen vonzó a Conrad és a Waldorf Astoria új programja, mivel a márka összes szállodája részt vesz. Ez azt jelenti, hogy olcsóbb Conrad és Waldorf Astoria szállodákat is foglalhatsz, amelyek rendkívül vonzó előnyökkel járnak. A Virtuoso-hoz hasonlóan a foglalás előnyei tetszőleges számú éjszakát jelentik, még akkor is, ha csak egy éjszakát vagytok ott. Európában a következő Conrad és Waldorf Astoria szállodákat találod:

 

Conrad Algarve (Portugália)
Conrad Dublin (Írország)
Conrad London St. James (Egyesült Királyság)
Waldorf Astoria Amszterdam (Hollandia)
Waldorf Astoria Berlin (Németország)
Waldorf Astoria Edinburgh (Egyesült Királyság)
Waldorf Astoria Versailles (Franciaország)

 

Ezenkívül a két márka természetesen más kontinenseken is jelen van (sokkal erősebben). Például számos különféle Conrad és Waldorf Astoria szállodát találhatsz Ázsiában. Szintén az USA-ban összesen több tucat szálloda található a két márka között. Természetesen a legérdekesebb szállodák azok, ahol az éjszakai árak kevésbé magasak, így nagy kedvezményt kapsz az impresario programnak köszönhetően.

 

Hogyan tudom meg az impresario foglalások tarifáit?

 

Mivel az impresario nem teszi lehetővé az online foglalást, a rendszer eleinte kissé bonyolultnak tűnik. A megfelelő díjak keresése azonban nagyon egyszerű, mivel mindig a Hilton “Rugalmas tarifát” kell keresnünk.

 

Tehát közvetlenül a Hilton weboldalán keresd meg a megfelelő árakat egy Conrad vagy a Waldorf Astoria szállodában, és az Impresario-n keresztül majd foglald le.

 

Természetesen, ha van arany vagy gyémánt státuszod, további előnyökkel járhat.  A jobb upgrad esélyén kívül jár 100 USA dollár utalványba. Fontos, hogy mindig csak a rugalmas árat foglalhatod le, így például nincs aktuális Hilton Sale.  Általában a rugalmas tarifa körülbelül 5–30 százalékkal akár drágább lehet mint az előre fizetett díj de nem feltétlenül, ebben az esetben tehát az impresarionak kevésbé lehet értelme hosszabb tartózkodás esetén,  ha egyébként előre fizetéssel foglalnád le. Ha azonban rugalmas árat szeretnél lefoglalni, akkor az Impresario csak kissé drágább, mivel itt a rugalmas árat foglalhatod le, és nem a Hilton Honors kedvezményt. Ebben az esetben az impresario használata mindig érdemes. + ott vannak még a dupla pontok!!

 

De miként játszhatod ki a rendszert?

 

Ez nagyon egyszerű! A pároddal együtt foglaltok. Tételezzük fel, hogy 10 napra szeretnétek elutazni. 5 napot a saját nevedre és 5 napot a párod nevére kell foglalni. Figyelem! Fontos, hogy a foglalás úgy szóljon, hogy egyik nap a saját és a másik nap a párod neve szerepeljen, majd így tovább…..10 napnál ez 1000,- USD ajándékot jelent. Ezt természetesen foglaláskor nem árulod el, hanem lefoglalsz 1 napot, aztán 10 perc múlva vissza mész a weboldalra, ekkor már a párod nevére, 5 perc múlva a saját nevedre és mind addig teszed ezt, amíg a foglalás végére nem értél.

 

Most nézünk meg egy példát Thaiföldön, legtöbbünk kedvenc úti célja.

 

Conrad Bangkok:

 

A Conrad Bangkok 142,- USD/ éjszaka. Ha azt IMPRESARIO-n keresztül foglalom akkor jár 100,- USD -t ajándékba. Ebben az esetben már csak 42,- USD fizetek/ éjszaka.

 

HA legalább van egy arany státuszom akkor a reggeli is benne van 2 főre és a vacsora alkohol fogyasztással együtt  (executive lounge) és egy jobb (drágább kategória) szobát is adnak. Ha gyémánt státusszal rendelkezel akkor már lakosztályt dukál.
Lenyűgöző!

 

42,- USD -t fizetek, és ha gyémánt tag is vagyok ezért:

 

1. Lakosztály
2. Reggeli 2 Főre
3. Vacsora (executive lounge + alkohol fogyasztás 2 főre)
4. 100,- USD/ nap (különfoglalás szükséges) melyet este a bárban vagy a szállodában bárhol elkölthetek.
5. és egy luxus szállodában lakom 🙂

 

Csodálatos! Mindenkinek jó foglalást.

 

Még egy példa Kairó:

 

Itt más csak 119,- USD a Conrád luxus szálloda:

 

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!