Gyakori kérdések: Érdemes többet fizetni a business osztályért? Olcsóbb lesz a repülőtéren történő Upgrade?

Hírek

Gyakori kérdések: Érdemes többet fizetni a business osztályért? Olcsóbb lesz a repülőtéren történő Upgrade?

Érdemes többet fizetni a business osztályért?

 

Az üzleti osztály magasabb árai teljesen jogosak, pláné gazdasági szempontból meglehetősen indokolt. Sokkal több helyed van, jobb ételeket és szolgáltatásokat kapsz, általában teljesen vízszintesre döntheted a székedet, és sokkal kipihentebben érkezel meg a célállomásra. A turista osztályon 12 órás utazás után kell egy teljes nap a regenerációhoz. Aki évente 1-2 alkalommal nyaral, akkor a többlet díjat egy jobb szállodába érdemesebb befektetni. Ott sokkal több időt fogsz majd tölteni, mint egy repülőgépen.

 

Olcsóbb lesz a repülőtéren történő Upgrade?

 

Sok légitársaság Upgradet kínál a repülőtéren, ha még mindig van szabad hely a Business osztályban. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ezeket a helyeket elpazarolják. Az útvonaltól függően továbbra is 500-1 000 € felárral számolhatsz egy járatért. Ezér általában olcsóbb és biztonságosabb a Business Class jegyeket közvetlenül foglalni.

Számos feltételezett trükk található az interneten, hogy ingyenesen upgradelik a Business Classt. Lehet, hogy ezek a trükkök egyes esetekben is működtek, ám hosszú ideig nem garantálják a sikert. A légitársaságok ingyenes upgradet hajtanak végre pl. Ha a turistaosztályt túlfoglalják, akkor minden légitársaságnak világos iránymutatásokkal rendelkezik a szerencsések kiválasztására vonatkozóan. Leginkább a nagyon drága jegyeket és a saját törzsutas programjuk státus ügyfeleit részesítik előnyben. Nem ingyenes, de jó lehetőség  upgardelni a jegyedet mérföldjeiden keresztül.

 

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!