Rendkívüli!  Luxus Intercontinental szállodák 10 -Euróért világszerte. NO RISK NO FUN!

akciók, Hírek, Mérföldek

Rendkívüli!  Luxus Intercontinental szállodák 10 -Euróért világszerte. NO RISK NO FUN!

 

Rendkívüli!  NO RISK NO FUN!

 

Luxus Intercontinental szállodák 10.- !!! Euróért

 

Köszönöm a megosztásokat!

 

Emlékeztek még a promócióra, ahol a SAS egy kissé benézte a szállodai promócióját és benne felejtette a programban a Hosteleket is? Azoknak, akiknek régóta tagságuk van az oldalamhoz biztosan emlékezni fognak, hogy Budapesten minden egyes Hostel foglalásakor 600 pontot kaptunk mindössze 3,- euróért és meg sem kellett jelenni….. A lényeg az volt, hogy 3 euróért kaptunk  600 pontot és még csak ott sem aludtunk, a pontokból pedig repjegyeket vásároltunk: economy, business illetve első osztályon, ezt  mindössze néhány euróért!

 

Most van egy hasonló promóció. Az IHG jutalompontokat kínál az aktivitásokra. A promóciónak nincs minimális ára, például tudunk foglalni egy gyalogos túrát Ázsiába 2 fő számára (minimum szám) 1,25 USD-ért amelyért 1000 IHG-pontot kapunk mely összesen 2,50 USD-t tesz ki/ 1000 IHG pont.

 

Az ázsiai túránál van jelenleg egy jobb – ami egyben hihetetlen: 0,15 euróért / 1000 IHG pont – Romániában

 

 

 

ITT van az Ázsiai túra 1,25 USD:

 

 

Budapesten már 5,99 USD -ért generálsz 1000 IHG pontot:

 

 

És végül Románia, Bukarest:

 

 

Ezúttal megnyitom az olcsó túrák keresését! Ha találsz bármelyik országban olyan túrát amely rendkívül olcsó, azt kérlek jelezd.

 

Sajnos nem egyértelmű, hogy van-e korlátozás a vásárláskor. A pontok jóváírása csak késéssel történik. A feltételekben nem írnak semmit a korlátozásról.
Azt, hogy meg kell-e jelenned a túrán vagy sem ez sem teljesen tiszta. Anno a SAS légitársaság promócióján a hostelekben nem volt kötelező a megjelenés.

 

Feltételek:

 

“Offer available for purchases made before 11:59 PM ET December 31, 2019. Points will be awarded within 4-6 weeks of the completion of the activity. To qualify, activity must be booked through this site. Canceling your transaction will invalidate this offer. Offer is subject to change. All other IHG® Rewards Club Terms and Conditions apply.”

 

A keresést meg tudod könnyíteni ha kipipálód a “Price: Low To High

 

 

Természetesen ha nem vagy regisztrálva az IHG programjában akkor azt meg kell tenned.

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!