2 Kontinens között első osztályon irányonként: 899,- euróért – ERROR FARE!? TAAG: Törlés a feketelistáról!

"ERROR FARE" árak

2 Kontinens között első osztályon irányonként: 899,- euróért – ERROR FARE!? TAAG: Törlés a feketelistáról!

Egy régi kedvencem indulási repterem ahonnan az Emirates elképesztő olcsón adta a repjegyeket az nem más mint: Maputo volt. Maputo (korábbi nevén Lourenço Marques1898 óta Mozambik fővárosa, kikötőváros.
Továbbá: A British Airways– nek volt egy folyamatosan, évekig elérhető ERROR FARE ára, melyet ki is használtam, a Viktória vízesés-től ( Viktória-vízesés (Mosioa-Tunya) két ország: Zambia és Zimbabwe határán található.) (ReptérkódWFA alatt foglalható) való indulással, Johannesburg, Londonon keresztül Budapestig első osztályon 1190,- euróért lehetett vásárolni a jegyeket és így egy jó lehetőség volt  kipróbálni a Britis Airways A-380-asán az első osztályt.
Az Emirates úgy mint a British Airways bezárta ezt a kis kaput, igen ám de mindeközben egy újabb kiskapu nyílt meg a TAAG Airlines– nak köszönhetően – amely  mindeddig fekete listás légitársaság volt az EU – ban. Viszont jó hírem van: Az afrikai TAAG Angola és Heli Malongo légitársaságokat kilencéves tilalom után törölte az EU a feketelistáról.
Az érdekesség ott rejlik, hogy van egy folyamatos ERROR FARE Maputo – Johannesburg – Sao Paulo és Maputo – Johannesburg – Lisabon útvonalon.
Tanításaim mindig arról szólnak, hogy lehetőség szerint ne vegyünk olyan repjegyet amelyik oda vissza szól. Egy kis kreativitással akár megkerülhetjük a Földet business vagy első osztályon amely adott esetben olcsóbb lehet egy retour jegynél. Itt legtöbb esetben mérföldeket is be kell vetnünk melyeket gyűjtöttünk vagy vásároltunk.
A fenti ERROR Fare azoknak lehet érdekes akik elutaznak Dél Afrikába és onnan hazajönnek Lisabonon keresztül akár egy egyirányú jeggyel, vagy elutaztok Dél Amerikába: Sao Paulo és onnan akár Lifemilesal haza, vagy az előbbi utakat meg lehet tenni oda vissza is és aztán Afrikából haza, mindenkinek saját döntése.
Néhány példa foglalás:
Egyirány: Maputo – Johannesburg – Luanda – Sao Pauolo
Retour jegy: Maputo – Johannesburg – Luanda – Sao Pauolo
Egyirány: Maputo – Johannesburg – Luanda – Lisabon
Retour jegy: Maputo – Johannesburg – Luanda – Lisabon
És így nék ki az első osztály:
Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!