Zseniális! A Hilton “Diamond Challenge” pontokkal is elvégezhető akár 140,- euróból!

Hilton, Szállodák, Uncategorized

Zseniális! A Hilton “Diamond Challenge” pontokkal is elvégezhető akár 140,- euróból!

 

Zseniális!

 

A Hilton Diamond Diamond Challenge pontokkal, mert igen! Pontokkal is lehetséges! 140,- euróért – 40000 pont a Gyémánt tagság eléréséhez.

 

Unod már azt, hogy mindig csak alap szobában töltöd éjszakáidat utazásod során? Ha igen, most akkor itt a lehetőség, hogy akár mindig lakosztályban legyél, mindössze 140,- euróért.
A Hilton Honors nagyon hosszú ideje fut egy fantasztikus Diamond Challenge-el

 

Diamond Challenge rövid leírása:

 

“and complete 8 stays in 90 days to keep your status through March 31, 2020 (or 4 stays to earn Gold).”

 

A feltételek:

 

“Acceptable forms of status validation include a screenshot of your current account status or your current and active membership cardAcceptable forms of stay validation include a screenshot of your previous reservations or hotel receiptredacting any personal information other than your name and membership numberWe accept .jpg files onlyPlease do NOT send us any personal information (including your phone numberaddresssocial security numberdate of birthuser namepasswordsor credit card information). Hilton reserves the right to decline any application at any time for any reason. Hilton may require additional validation in its complete discretionPlease allow 5 -7 business days for Hilton Honors to process your request.”

 

Természetesen ez a státusz match még jobb lehetőség, hogy pontokkal is elvégezhető. Hihetetlen de csak 8 tartózkodásnak kell lennie 90 napon belül, és a Potokkal való foglalást is elfogadják.

 

A legjobb esetben ha az 5 000 ponttal  foglalható szállodákat foglalod – ITT találod a listát –  amiért így összesen csak 40 000 pontot “fizetsz” Ez zseniális.

 

Éppen fut egy Hilton pont vásárlási akció ITT ezeket a pontokat pedig beválthatod akár egy 5000 pontba kerülő  szálloda foglalásánál amelyeket ITT találsz.

 

További érdekességekért, trükkös foglalásokért illetve hogyan szerzed meg teljesen ingyen az American Express által a Hilton Arany státuszt ugorj az oldalamra a csomautazas.hu –ra

 

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!