Nincs több féktelen helyfoglalás a Marriott Bonvoy-al. DE!! még mindig van lehetőség spekulatí foglaláshoz!

Marriott- Bonvoy, Szállodák

Nincs több féktelen helyfoglalás a Marriott Bonvoy-al. DE!! még mindig van lehetőség spekulatí foglaláshoz!

 

Marriott Bonvoy sajnos egy régi funkciót örökölt a régi Marriott Rewards programból.

 

Lehetett pontokkal is foglalni, anélkül, hogy a pontokat birtokoltad volna. Csak addig kellett összegyűjtened a pontokat, amíg a foglalásod elindult.

 

“What if I do not have enough Points for a Free Night Award when I book my stay?
If you do not have enough Points for the entire stayyou can still reserve your room at select hotelsWhen you make your reservationyou must select “Use Points.” Your room will be reservedhoweveryour Free Night Award will not be processedInsteadyou will receive an email confirmation of your room reservation only.
From the time of booking to at least 14 days before your arrivalyou will either need to purchase Points (maximum 50,000 Points per Account per year), orhave additional stays to earn enough Points to cover the differenceIf there are not enough Points within 14 days of the staythe Free Night Award will be forfeited.
Once you have enough Points for your stayyou can order your Free Night Award online. First look up your reservation and then use the link to order your Free Night Award.
Your Points will be redeemed for your stayand you will receive an email confirmation of your Free Night Award order along with a reminder of your reservation informationThe hotel will have your Free Night Award on the reservation.”

Ez minden Marriott Bonvoy tag számára lehetséges volt, még akkor is, ha elegendő pontod volt a fiókodban. Ennek sajnos vége!

 

Ha megengedheted magadnak az  ott tartózkodást, akkor klasszikus pontokkal kell foglalnod. Ekkor a pontokat levonják. Spekulatív foglalások már nem működnek – ha elegendő pontod van az ott tartózkodásra .  Azok, akiknek először még össze kell gyűjteniük a pontokat, még mindig lehetséges a “spekulatív”  foglalás. Ennek ellenére az Amexesek – néll lehetséges a spekulatív foglalás – ha nincs pontod a Marriott – Bonvoy programban, lefoglalod pontok nélkül és majd ezután konvertálod pontjaidat a Marriott – Bonvoy -hoz, ha egyáltalán ott szeretnél lenni. Ha nem akkor semmit nem kell tenned 🙂
Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!