FORRÓ – AMERICAN EXPRESS – Don’t live without it!

American Express  Upgrad trükkök

FORRÓ – AMERICAN EXPRESS – Don’t live without it!

AMERICAN EXPRESS  –  Don’t live without it!
Örömömre szolgál megosztani veletek a legújabb hírt:

 

Ezután a világon MINDENÜTT  LEHET SZÁMLÁD – Magyarországot is beleértve, amely országokban a bank részt vesz a SEPA – utalásokban! HURRÁ!

 

Mit jelent ez számodra?

 

Például: A teljes EU –ban lehet számlád amelyet az Amex – nek megadsz és ő majd onnan vonja a havi költéseidet, de például ide tartozik Svájc is mivel részt vesz a SEPA –ban – “SINGLE EURO PAYMENTS AREA”  illetve az összes országban a világon ahol a bankok részt vesznek a SEPA –ban.

 

Továbbá: Megint a fülembe súgták, hogy készül az American Express teljes Kelet Európa “meghódítására” persze ahol még nincsen Amex, köztük Magyarországot is. Elvileg már többé nem Franchaise formában mint az OTP-vel ahogy volt régen. Amúgy  éppen ideje, mivel itthon az összes bankártya felejtő….Igazán ha belegondolunk semmi pluszt nem adnak, az itthoni bankkártyák az Amexhez kéápest.  Ma nincsen hitelkártya a világon amelyik fel tudná venni a versenyt az American Express-el.

 

Amit tenned kell: Ha szeretnéd a formanyomtatványt, küldj egy emailt a csomautazas@gmail.com –ra, és én már is küldöm a nyomtatványt, melyet ki kell töltened és faxon vagy emailben visszaküldeni az Amexnek .

 

 

Fontos! Eurós számlát adj meg! Hiszen az Amex euróba vonja le a költéseidet, így elkerülöd az átváltási díjakat – eurós számlát ma már nyithatsz mindenütt az EU –ban illetve sok helyen azon kívül is.

 

Faxszám: 01 51511 444

 

Vagy postai úton:

 

Levelezés Cím: American Express Europe S.A. – Austrian BranchKärntner Straße 21–23, 1010 Wien
SEPALastschriftmandat (03.2019) vagy email:  platinumcardaustria@aexp.com

 

Továbbá! Platina illetve Fekete Amexesek figyelem! Nektek teljesen ingyen jár egy úgynevezett: American Express plusz kártya – ennek a kártyának megadhattok akár egy másik bankszámlát akár egy további harmadik országban tehát lehet két különböző bankszámlád is és a havi elszámolás azt a bankszámládat érinti amelyik kártyáról költöttél – ha mindkét kártyáról költesz akkor a kártyákhoz hozzárendelt számláról vonódik mindig az összeg és természetesen a pontok is mindkét kártya esetében jóváírásra kerülnek.

 

Tehát ne felejtsd el megrendelni a plusz kártyát mert ingyen van!

 

Még nincsen AMERICAN EXPRESS kártyád? Magyar Állampolgár vagy? Akkor ne habozz és rendeld még  a mai napon meg, rajtam keresztül! Nem kell fizetési vagy munkáltatói igazolás, garantálom hogy megkapod! Tudj meg többet ITT és ITT és ITT aztán ITT

 

AMERICAN EXPRESS  –  Don’t live without it!

 

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!