85,- euróért Business Classon Madridba retour: 150,-

akciók

85,- euróért Business Classon Madridba retour: 150,-

Legnagyobb vágyad repülni Business Classon a Boeing 787 Dreamlinerben? Itt a lehetőség! A LATAM olcsó üzleti osztályú jegyeket kínál a 5.Th Freedom Flights –  Frankfurt / Main – Madrid útvonalon. 163,- eurótól. Egy Boeing 787-el repülsz valódi hosszú távú üzleti osztályban “Life Flat” lapos ülésekkel és társalgó használatával (Lounge), valamint 2 x 23 kg poggyásszal!
UPDATE! 2019 május 12  ITT foglalhatod
Már 150,- eurótól is lehet jegyet foglalni:

 

A olcsó LATAM business class ajánlatok Frankfurtból Madridba már klasszikussá váltak. Az 5.Th Freedom flights  a 787-el hihetetlenül olcsó!

 

Azonban van egy új lehetőség. Müncheni indulás is lehetséges egy Lufthansa kombinációval:
De ha csak egy egyirányú jegyet vennél azért mindössze 85,- eurót kell fizetned:
UPDATE End.

 

A járatokat Nonschegen járatként kezelik, Frankfurtban a B -ről repülnek Madridban a Satelitterminálról.
Keresés és foglalás:
Sajnos a viteldíjszabályok nem adnak felvilágosítást arról, hogy meddig lehet ezeket a rendkívüli kedvező tarifákat foglalni. Használd a googlflghtsot az utak keresésére.
Mérföldek:
A jegyeket a  Z. foglalási osztályban adják ki. Így a legtöbb programban 125-150% -át  írják jóvá.
Ha a British Airways Executive Club státuszát illetően Tier Pointsot szeretnél szerezni, akkor a díjszabás mérföld/szegmens/Tier Point -ként használható! Madridba való visszatérő járatok esetén 80 Tier Points + 2,208 Aviost szerzel.
A népszerű ezüst státusz eléréséhez 600 státuszpontot (+4 szegmens az Iberia vagy a British Airways) szükséges, amely megfelel az Oneworld Sapphirenek, és jogosult vagy a Szövetségen belül az összes társalgóhoz (lounge) való hozzáférésére.
LATAM Airlines Premium Business osztálya:
LAN Airlines üzleti osztálya olyan ülésekkel van ellátva, amelyek teljesen vízszintes helyzetbe alakíthatók, és így 185 cm hosszú ágyat kapsz. A FastTrack, a lounge, a 3 x 25 kg-os poggyász, a Priority Baggage és a Business Class vendéglátás is élvezhető.
Budapest és Frankfurt között a WiZZAir –et érdemes használni már 64,- euróért találhatsz retour jegyeket:

 

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!