10 ezer forintért repülni Q Suite -ben, a business class ami olyan mint egy első osztály – 5th Freedom Flight

akciók, Mérföldek

10 ezer forintért repülni Q Suite -ben, a business class ami olyan mint egy első osztály – 5th Freedom Flight

Az úgynevezett 5th freedom flights mindig nagyszerű módja annak, hogy rendkívül  jó áron kipróbáljunk egy hosszú távú business vagy akár első osztályú repülő székeit. Doha – Sao Paulo – Buenos Aires városában a Qatar Airways egy Boeing 777-200LR-el repül, amely a közelmúltban a piacon, a QSuiteben, a vitathatatlanul legjobb business class-al rendelkezik.

 

A Sao Paulo és a Buenos Aires közötti 5th Freedom járatokat a  Qatar Airways 742.- eurótól értékesíti oda-vissza járatként. Sok pénz egy 3 órás repüléshez. De van egy sokkal olcsóbb módja:

 

Az 5.th Freedom Fligths miatt nem érdemes extra utazást tenni Dél-Amerikába, de a Sao Paulo és Buenos Aires közötti útvonal nagyon jól integrálható egy dél-amerikai körutazásra!

 

15 000 avios + 10 ezer forint adók és díjakért foglalhatók – Akinek American Express kártyája van át tudja váltani a pontjait a Britishez így neki ez az út csak 10 ezer forintba kerül

 

Rövid és egyébként drága járatok esetén mindig érdemes néhány avios-ot elhelyezni a British Airways Executive Clubban mivel így rengeteg pénzt takaríthatunk meg. Az útvonalért csak 15 000 Avios-t  kell fizetnünk business classon egy oneway útért. Az adókat és díjakat átalányösszeggel fizetjük a rövid- és középtávú járatokon. Ezen az útvonalon csak 10 ezer forint:

 

 

Qatar Airways Privilege Clubban: 24 000 QMiles + 72 € kell fizetni:
Az útvonalat közvetlenül a Qatar Airways Privielege Clubban is foglalhatod. Ugyanez a  járat esetén 24 000 QMiles + 72 € adót és díjat kell fizetned.

 

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!