Miként fizetett az American Express számomra egy repjegyet első osztályon amely közel 13.000,- euróba került?!

American Express  Upgrad trükkök

Miként fizetett az American Express számomra egy repjegyet első osztályon amely közel 13.000,- euróba került?!

 

Don’t Live Life Without It – American Express

 

Van már American Express kártyád? Ha nincs igényeld meg most rajtam keresztül! Nem kell fizetési vagy bármilyen fajta igazolás! Tudj meg többet ITT

 

ITT aztán ITT és ITT

 

A közelmúltban kénytelen voltam hazarepülni Bangkokból……

 

Beteg lettem, arcüreggyulladásom volt. Ezek után foglaltam az Emirates első osztályán egy repjegyet, kettőnknek közel 13 ezer euró volt. Ezt követően az American Express – Axa kifizette a teljes árát a repjegyeknek.

 

 

Fontos! A platina tagoknál 6000,- euróig fizet az amex/fő,  tehát ha ketten vagytok akkor 12 ezer és ha a család akkor mindenki számára fejenként értendő a 6000,- euró.
A fekete kártyásoknak 15.000,- eurót fizet /fő

 

Fontos: Használjuk ki mindig a teljes keretet ha elutaztunk és például ne egy irányú repjegyet vegyünk csak hazáig! Vegyük meg oda – vissza és mindenképpen egy flexibilis jegy legyen mert ebben az esetben bármikor visszautazhatunk “ingyen” az úticélunkra. Aztán ha később felhasználjuk a jegyünket egy visszaútra hazafelé vehetünk egy award jegyet akár a lifemilesal.

 

Az amexet nem érdekli az, hogy te csak hazáig veszed a jegyedet vagy oda – vissza, mivel az összeget határozza meg. Ez így volt az én esetemben is. Mivel Ausztriából kapod a kártyát ezért Bécsig kell venned – mert ez számít az Amexnél az otthonodnak.

 

Itt a bizonyíték:

 

Ihre Schadensnummer: EC1282528/2106326

Ihr American Express Card Versicherungsfall

 

 

Sehr geehrter Herr Csoma,

 

wir haben Ihren Schadensfall abschließend bearbeitet.

Unsere Entscheidung

Nach Prüfung aller vorliegenden Unterlagen sowie der von Ihnen eingereichten Nachweise freuen wir uns, Ihnen mitteilen zu können, dass wir den Betrag zur abschließenden Regulierung Ihres Versicherungsfalles in Höhe von EUR 12328,00 auf das angegebene Konto überweisen werden. Für die lange Bearbeitung bitten wir noch einmal um Verständnis. Bitte gestatten Sie uns den Hinweis, dass unsere medizinische Asssitance 7 Tage die Woche und 24 Stunden am Tag erreichbar ist.

 

Lefordítva:

 

Az Ön kárigénylési száma: EC1282528 / 2106326
Az American Express kártya biztosítási igénye

Kedves Csoma úr!

Véglegesítettük a követelését.

A döntésünk:
Miután megvizsgáltuk az összes rendelkezésre álló dokumentumot és az Ön által benyújtott bizonyítékokat, örömmel tájékoztatjuk Önt arról, hogy a biztosítási esemény végleges elszámolásának összegét 12328,00 EUR összegben fogjuk átutalni a megadott számlára. A hosszú feldolgozáshoz ismét kérjük a megértést.

 

Mindenkinek ajánlani tudom ezt a fantasztikus kártyát, ne hagyd ki, hiszen magyarországon is immár mindenki számára lehetséges nem kell fizetési , munkáltatói vagy bármilyen igazolás! Igényeld meg még ma rajtam keresztül, igény esetén írj a: csomautazas@gmail.com-ra

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!