Egyirányú utak Ausztráliába 252,- euróét (csak kézipoggyász, kézipoggyásszal + 70,- euró)

akciók

Egyirányú utak Ausztráliába 252,- euróét (csak kézipoggyász, kézipoggyásszal + 70,- euró)

Bárki, aki hosszabb ideig Ausztráliában szeretne maradni, és mindeközben  rugalmasan kezelni a hazajövetelét illetve még nem tudod a pontos visszatérési dátumot, általában drága flexibilis jegyet vagy akár drága egyirányú jegyeket kell vásárolnod. A Scootal másképpen néz ki ez: a Singapore Airlines olcsó leányvállalata hosszú távú járatokat üzemeltet a Boeing 787 Dreamliner-el,  Berlinből, Szingapuron keresztül több Ausztrália városba. Olcsó egyirányú járatok már elérhetőek 254 € –tól:

 

 

 

A következő célállomások lehetségesek az Óceániában:

 

Ne feledd, hogy a Scoot (Fly Tarif) legjobb árainál csak egy kézipoggyász van, és semmi más nem szerepel. Körülbelül 70 € felár ellenében (FlyBag tarifa) 20 kg-os bőröndöt vihetsz, körülbelül 115 € felár ellenében (FlyBagEat tarifa), az étkeztetést is magában foglalja.

 

Keresés és foglalás:

 

Könnyedén keresheted a járatokat a Google Repülőjegyek kereső használatával, a foglaláshoz pedig a kayak.det vagy közvetlenül a Scoot légitársaság oldalát használd.
Alternatívaként fizethet egy kicsivel többet (kb. 100 €)  Szingapúr és Ausztrália között repülhetsz a Singapore Airlinesal is.
Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!