Márciusi előadás: American Express – Lehetőségek – Trükkök és igen, minden Magyar állampolgárnak lehetséges Ausztrián keresztül.

Oktatás

Márciusi előadás: American Express – Lehetőségek – Trükkök és igen, minden Magyar állampolgárnak lehetséges Ausztrián keresztül.

A előadás helyszíne és időpontja: budai vár, Hilton szálló – lélegzetelálító kilátással Budapestre, szombat, március 16. reggel 10 óra.
Miről fog szólni?
American Express hitelkártyáról, amely ma már minden Magyar állampolgárnak lehetséges.
Az American Express hitelkártyának rengeteg előnye van. Különösen a Platinum hitelkártya kínál néhány “extrém” jó előnyöket. Valószínűleg Magyarországon hamarosan ez lesz a legkedveltebb hitelkártya – és nem csak a gyakori utazók számára lehet érdekes.
További előnyök: Két Priority Pass Prestige (érték: 598 € / év), 9 szállodai bónusz program és autókölcsönzési program státuszát kapod meg anélkül, hogy egyetlen éjszakát kellene eltöltened, vagy autót bérelned!

 

főkártya éves díja havonta 50 euró. Ehhez 6 kiegészítő kártya jár ingyenesen a havi díjban: 1 Platinum kiegészítő kártya, legfeljebb 4 további kiegészítő zöld vagy arany kártya, 1 Platinum Kártya a költségek optikai elválasztásához. (házastársadnak, családodnak, barátodnak)

 

Amit a legtöbben még csak nem is sejtettek:

 

Különleges és felettébb érdekes az együttműködés a  Shangri-La és a Singapore Airlines között: Ha a Golden Circle-t (ez az aranystátusz a  Shangri-La –nál, melyet  teljesen ingyen szerzel meg a Platina American Express-el)  összekötöd a KrisFlyer-fiókoddal, a KrisFlyerben (Singapore Airlines) az Elite Silver státuszt Jade-tagként kapopd meg ajándékba. Ez egy Star Alliance ezüst státusz! Tehát a Lufthansa & coSwissAustrianUnited tehát az összes Star Alliancenál ezüst tag leszel egy csapásra!, és ezek után miként szerzed meg az Arany kártyát mindössze 190,- euróért? A Trükk hamarosan a következő bejegyzéseimből kiderül.

 

Az előadás részletesebben:

 

  • Hogyan gyűjthetsz mérföldeket az Amex-el.
  • Hogyan válthatod be őket.
  • Hogyan foglalhatsz szállodát pontokkal: Mikor érdemes és mikor nem éri meg.
  • Az American Express kártya előnyei.
  • Biztosítás: mire kell odafigyelned, hogy a károd érvénysítésénél ne legyenek problémáid.
  • néhány trükk az Amex-el, illetve bemutatok nektek egy online program hibát is amivel repjegyeket tudtok foglalni.(az utóbbi egy kis ráadás ha lesz elég időnk)
  • Mire kell odafigyelni a Hilton szállodák foglalásánál, hogy a legtöbbet hozzátok ki az árakból.
  • Foglalási technikák, trükkök: Hilton, Conrad, Waldorf Astoria

 

Az ára 10.000/ forint /fő (önköktségi ár) ha ott szeretnél lenni akkor jelentkezz a csomautazas@gmail.hu-n, a létszám maximalizálva van. A jelentkezés “first come first served” alapon van. Amennyiben utalni szeretnél azt itt teheted meg és a befizetés garantálaja helyedet:

 

Kedvezményezett neve: Andras Csoma
IBAN:   GB77 REVO 0099 7089 0058 90
BIC:   REVOGB21
Ez egy Revolut bankártya, forintba is lehet utalni nem kell megijedni :), forintba  érkezik meg  az összeg.

 

 

A helyszínváltoztatás jogát fenntartom.

 

Az AmericanExpress-ről tudj meg többet az oldalamon csomautazas.hu vagy ITT

Néhány inspiráció az előző tanfolyamról:

Kempinski 2018 – vendégelőadó: Pakuts Tamás a Kazah légitársaság alapítója.

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!