Intercontinental szállodák világszerte 46,- eurótól Holiday Inn szállodák világszerte 21,- eurótól

Szállodák

Intercontinental szállodák világszerte 46,- eurótól Holiday Inn szállodák világszerte 21,- eurótól

Bennfentes stratégia: IHG szálloda csoporthoz tartozó brandeket már 21.- eurótól lehet foglalni, például:  Intercontinental szállodákat már 46.- euróért akár 2 főre.

 

Évente 4 alkalommal van az IHG Point Breaks mely akció keretein belül világszerte lehet foglalni szállodákat 5000 pontért illetve újdonságként: 10.000 és 15.000 pontért is. Mindig más és más szállodákat raknak fel az oldalukra. Érdemes figyelni, hiszen a legjobb szállodák hamar elfogynak. Az alábbi linken láthatod mindig a friss listát:

Pointsbreak

ITT tudsz pontokat vásárolni

Néhány havonta van egy ismétlödő akció melyben pontokat tudsz vásárolni bónusszal, ez lehet 75% vagy akár 100%-os is. Optimális esetben 5000 pontot 33.- USD-ért veszel ami ca. 26,70 eurónak felel meg.

A tanfolyamon bemutatott Trükkel a pontok generálása valamivel kevesebbe kerül mint 22.- euró, optimális esetben. Tehát ha valakinek nincsenek kezdő pontjai a trükkhöz akkor érdemes vásárolni az IHG oldalán ha az akció éppen fut, abból majd lehet végtelenül generálni a pontokat. (most éppen akció van!)

 2019.02.26

A népszerű IHG PointBreaks új kiadása itt van és foglald most olcsón a bónusz éjszakákat a kiválasztott szállodákban világszerte. 

2019 májusának végéig az IHG PointBreaks keretein belül  az éjszakánkénti árak 5000, 10 000, vagy 15 000 pontot kell fizetni a kiválasztott IHG szállodákra. Azonban, ha érdekes számodra, gyorsan kell lépned, mivel a PointBreaks vonzó szállodáinak elérhetősége gyér és általában nagyon gyorsan elfogynak.

Többek között foglalhatod az:  InterContinental szállodát Pattayában, Szófiában és Minneapoliszban, aztán: Indigo Hotel Bangkok, Pittsburgh és Crowne Plaza Hotel-ek olyan városokban, mint Manchester, BeirutNagasaki, Hanoi vagy Isztambul.

Hogyan szerezzünk olcsón IHG Rewards Club pontokat?

Ismét és éppen újra lehet vásárolni az IHG oldalán akár 75% – 100% –os bónusszal. Optimális esetben 5 000 pont így körülbelül 25 USDra jön ki. (= körülbelül 22 euró). Így naptári évenként legfeljebb 100 000 pontot vásárolhatsz. Jelenleg egy  75% –os bónusz értékesítés van február végéig, így 25 eurót fizetsz 5000 pontért. 

Ha még több IHG Rewards Club pontot szeretnél generál olcsón és korlátlanul akkor legyél tag te is az oldalamon és elárulom a trükköt. 

Kihozni a maximálisat a pontokkal való foglalásból és így akár 75 százalékot takaríthatsz meg.

Vessünk egy pillantást néhány olyan szállodára, amely jelenleg az IHG Points Break keretein belül foglalható. Részben az IHG Rewards Club pontokba történő befektetés nagyon kifizetődő lehet. Mindig 25 eurót számítok 5000 pontért, és ennek alapján egy hozzávetőleges megtakarítást mutatok az adott szálloda készpénzes árához képest.

5000 pont / éjszaka (kb. 25 euró)

 

Crowne Plaza Zhongshan Wing On City (Spóroltunk mintegy 55 százalékot)
Holiday Inn Express Beijing Shijingshan Parkview (Spóroltunk mintegy 65 százalékot)
Holiday Inn Sao Paulo Parque Anhembi (Spóroltunk:  mintegy 75 százalékot)
és így tovább…

 

10 000 pont / éjszaka (kb. 50 euró)

ANA Crowne Plaza Nagasaki Glover Hill (mintegy 60 százalékos megtakarítás)
Crowne Plaza Beirut (mintegy 55 százalékos megtakarítás)
Crowne Plaza Isztambul Florya (mintegy 40 százalékos megtakarítás)
InterContinental Presidente Puebla (mintegy 40 százalékos megtakarítás)
InterContinental San Salvador Metrocentro Mall (mintegy 55 százalékos megtakarítás)
és így tovább….

15 000 pont éjszakánként (kb. 75 euró)

Crowne Plaza Manchester Oxford Road (körülbelül 60 százalékos megtakarítás)
Indigo Bangkok vezeték nélküli út (körülbelül 45 százalékos megtakarítás)
InterContinental Minneapolis StPaul repülőtér (65 százalékos megtakarítás)
InterContinental Pattaya Resort (mintegy 45 százalékos megtakarítás)
InterContinental Sofia (mintegy 50 százalékos megtakarítás)

InterContinental Pattaya Resort 75,- euróért:

 

 

 

 

 

Természetesen még rengeteg szálloda vesz részt az akcióban világszerte, ezzel a néhány szállodával melyet kiemeltem, csak az érzést szerettem volna megadni nektek, hogy mennyire olcsón lehet őket foglalni pontokkal. 

 

Bora – Bora nagyon drága helynek számít vagy éppen New York, pláné fő szezonban. Ha pontokkal foglalod a szobádat ezeken a helyeken, még akkor is rengeteg pénzt tudsz megspórolni ha éppen ezen szállodák nem vesznek részt az IHG Pointsbreaks-ban.

 

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!