Exkluzív! Lufthansa First Class jegyek 420.- eurótól. Once In A Lifetime Experience, egy életre szoló élmény, repülj első osztályon a Lufthansa-val már 420.- eurótól.

"ERROR FARE" árak, Repülőjegyek, Trükkök

Exkluzív! Lufthansa First Class jegyek 420.- eurótól. Once In A Lifetime Experience, egy életre szoló élmény, repülj első osztályon a Lufthansa-val már 420.- eurótól.

Titkos utak, titkos foglalások, first class jegyek tengerentúlra 420.- eurótól.

Ha első osztályon utazol legalább egyszer az életben, akkor az egy “Once in Lifetime Experience“, egy életre szóló élmény.

Mindenekelőtt meg szeretnélek kérni benneteket, hogy  sehol ne publikáljátok az interneten vagy bármilyen fórumokon ezeket az utakat, mert akkor nagy az esélye, hogy megszűnnek.

Amit most látni fogtok az egy úgynevezett programhiba. Programhibák voltak, megszüntek, aztán megint előbukkantak, de sosem kell megijedni ha eltünnek, hiszen kiskapuk mindig is lesznek melyek idővel bezárulnak, aztán újabbak megnyílnak. 

És akkor most jöjjön az online felület, amely tele van hibákkal:

Akiknek van tagsága  illetve már  volt az oldalamon, ismeri a Lifemiles programját, amely az Avianca légitársaság része és a program lehetővé teszi a  StarAlliance jegyek foglalását.

 

Avianca LifeMiles 

 

Avinaca a legnagyobb Kolumbiai légitársaság, bogotai székhellyel. 2009 óta egyesült a Taca Airlines-al és létre jött az AviancaTacaHolding.

Főleg Dél Amerikán belül repül de London, Barcelona Madrid és újabban München is benne van a kínálatában.
Ha nem voltál illetve nem jársz gyakran Dél Amerikába akkor bizonyára még nem is hallottál az Aviancaról.

Az Avianca viszont 2012 -óta tagja a StarAliancenak és a törzsvásárlói programja a LifeMilesal fantasztikus dolgokat lehet “varázsolni”, Trükközni a StarAlliance -on belül.

A legnagyobb hírnevet a  LifeMiles a saját  program hibájával érte el az Award jegyek (pontokkal való foglalás) foglalásánál. Legtöbbet – bár nem mindegyiküket – azóta törölték. Például az egyes repülőtereket egyszerűen rossz “Award” zónába sorolják. Így  a SAW repülőteret (Istanbul Sabiha Gökcen) az USA-hoz sorolták, és a GUM (Guam) is az USA-ba került.

Ez azt jelenti, hogy egy amerikai belföldi  járat áráért  lefoglalhattad Európából az Egyesült Államokba a repjegyedet, vagy elrepülhettél az Egyesült Államokból Guamba, amely valóban az Egyesült Államok területe, de végül sokkal közelebb van Japánhoz, mint az Egyesült Államok. Mivel sok járat indult az Egyesült Államokból Guamba, Tokión keresztül, ezért Tokyoba csak simán kiszálltál a gépből és így jutottál oda el egy belföldi jegy áráért.

További népszerű LifeMiles trükk: A – zónából a B – zónába a C -n keresztül. Ha az A és C közötti járat olcsóbb, mint az A-tól B-ig terjedő járat, akkor az összekötő járatot egyszerűen elhagyod. Példa: Egy repülés az Asianaval  Frankfurtból Los Angelesbe a LifeMiles  Szöulon  keresztül ajánlotta fel a jegyeket.  A Szöulon áthaladó útvonal ellenére az ár egy Európa-Észak Amerika repülésen alapul (87 000 mérföld az első osztályon).  Ha nem trükkösen foglaltad a jegyedet akkor a frankfurti-szöuli járat önmagában 115 000 mérföldet igényelt. Ez 28 000 mérföld megtakarítást jelent Ázsiába, illetve  egy további trükkel mindössze 63 ezer mérföldet kellett fizetned ami átszámolva: 756,- euró egy first class jegyért. 
Hamarosan példákkal demonstrálom nektek.
A mérföldek pénre való átváltásának képlete: 0,012 X 1000, de hamarosan többet erről is.
 

Most nézzük meg, hogy mely légitársaságok tartoznak a Star Alliance -hoz?

Képernyőfotó 2017-05-03 - 9.35.13

A fenti táblázatban láthatjuk, hogy jó néhány prémium légitársaság is köztük van.

Az Avianca mérföldprogramja a Lifemiles. A Lifemiles weboldalát ITT éred el!  Mivel spanyol nyelvű oldal ezért fent középen kiválasztod az English -opciót.

Regisztráció:

A folyamat nagyon egyszerű. Néhány adat megadásával már készen is van a Lifemiles számlád. Fontos, hogy mindig korrekt adatod adj meg mert kérhetnek egy visszaigazolást akár telefonon is.

LifeMiles mérföldeket venni mindenféle komplikációk nélkül:

1000 mérföld/ csomagba lehet LifeMiles mérföldeket vásárolni. Ezek a csomagok egyenként 33.- USDba kerülnek plusz áfa. A jó hír, hogy ha Magyarországon regisztrálsz akkor nem kell áfát fizetned. Az éves limit 200 ezer mérföld de a 3 havonta megjelenő promóciók során 120% – 130%  illetve 140% , 145%-os bónusszal megemelik, tehát akár 445 ezer mérföld vásárlása is lehetséges
 

Ha LifeMiles mérföldet szeretnél venni akkor rámész az “EARN” és azon belül a “BUY” –ra vagy azonnal a “BUY LifeMiles” -ra kattintasz.

Itt kiválasztod a nyelvet:

Képernyőfotó 2018-07-15 - 19.26.04

Itt vásárolhatsz, de érdemes kivárni a promóciót ami 3 havonta van, mert úgy éri meg igazán:

Képernyőfotó 2018-07-28 - 12.43.32

Miként használod illetve miként foglalod a jegyeket hihetetlenül jó áron?

Az online foglalás egyszerű, eltekintve attól, hogy néha a hosszú keresgélések fárasztóak lehetnek, ellentétben a Call Centerrel – ha felhívod őket, először egy robottal találkozol, aztán ha valaki végre felveszi a telefont legtöbbször nem beszélik jól az angolt, de még a saját gépüket sem ismerik jól amin dolgoznak. Ha változtatni vagy sztornózni szeretnéd a már megvett jegyedet, ezt csak a Call Centeren keresztül lehet, de a saját érdekedbe ne hagyd idáig fajulni a dolgokat.

FONTOS, HOGY AZ ALÁBBI TRÜKKÖS FOGLALÁSOKAT MELYEKET BEMUTATOK ÉS HA BÁRMERRE A VILÁGON FOGLALSZ EZZEL A MÓDSZERREL ÉS NEM TUDSZ ELREPÜLNI, SOHA NE SZTORNÓZD LE A JEGYEIDET MERT ÍGY RÁJÖHETNEK A TRÜKKRE ÉS JAVÍTJÁK A RENDSZERÜKBEN.

Ha nem tudsz elrepülni a jeggyel amit megvettél, 1 évig van időd arra, hogy lesztornózd. Abban az esetben sztornózd le jegyeidet ha nem használtad a trükköt.

Ezek után rákattintasz az “Air Tickets re

Képernyőfotó 2018-07-15 - 19.28.56
Aztán beírod, hogy merre szeretnél utazni illetve dátumot és a kívánt osztályt. Én most a First Class-ot választom ki és mindig egy irányba. Lehet oda vissza is, de irányonként egyszerübb.

 

A Következőkben bemutatok nektek néhány példát, hogy miként foglalod a jegyeidet és, hogy mennyit fizetsz érte, aztán, hogy miként tudod kijátszani a rendszert.

 

Mindenekelőtt a ZSENIÁLIS trükk: a  reptéri kódok elírása:

 

Egy business class repjegy Európa és Amerika között 63.000 mérföld egy irányba ez oda vissza 126.000 mérföld (1512,- euró) – a legjobb promóciót kihasználva. Európából bárhonnan indulhatsz lehetséges Budapestről is, ugyan annyi a mérföldszám.

A képlet itt van még egyszer: 126 ezer mérföld X 0,012 = 1512,- euró

Az alábbi példát ha jobban megnézzük akkor azt látjuk, hogy valami nem stimmel:

Feltűnik az,  hogy a Sabiha Glocken “SAW ” reptér ami Törökországban van a SAW kód mellett: GwinnMarquette van oda írva. Igen ám de GwinnMarquette Amerikában van és nem Törökországban. Na ez aztán az elírás! A jegyeket a rendszer Törökországból állította ki és mint látjátok az oda vissza út mindössze 2 X 25.000 mérföld, vagyis összesen 50 ezer (600,- euró oda – vissza, business classon) a 126.000 mérföld helyett.(1512,- euró) 

A képlet: 50 ezer mérföld X 0,012 = 600,- euró, a 126 ezer mérföld helyett, pontosabban 1512,- euró helyett.

A képlet akkor igaz ha 140% promócióval veszed a mérföldjeidet.

Oda vissza megvásárolhatod a  repjegyedet business osztályon 600,- euróért és némi elhanyagolható adóért Európa és Amerika között. Törökország bő egy órára van Budapesttől és elég egyszerű oda eljutni nagyon kedvezményesen, akár össze is lehet kapcsolni egy törökországi nyaralással az Amerikai utadat.

A Táblázatban alul már csak 20.000 mérföldet láttok, mert 30.000 ezret kiváltottam pénzért. Ezért 472,- USD-árt fizettem és a 20.000 mérföld pedig 240,- euróba került.

Ezzel a példával bármerre utazhatsz Amerikába, akár a nyugati partra is, mindig ugyan ennyit fizetsz.

Ugyan így van ez GUM –alGuamal is – a rendszer Amerikához sorolja, de mindig Tokión keresztül routingol. Pontosabban ha Amerikából el szeretnél utazni Japánba akkor mindössze 25 ezer mérföldet fizetsz business classon (300,- eurót) 

 

Menjünk tovább a Trükökkel:

El szeretnénk utazni Thaiföldre, business classon. Ez az út mint látjátok 78.000 mérföldbe kerül. Én most abból indulok ki, hogy a legjobb promóciót kihasználva vesszük a pontokat (140%-os szorzó) így 0,012 eurót fizetünk /1000 mérföld, ezt majd felszorozzuk 78.000 mérfölddel, és megkapjuk, hogy mennyi kell fizetni az alábbi repjegyekért.
München – Bangkok: 936.- euró, business class-on

 

Most pedig ki szeretném  játszani a rendszert mivel jó lenne ha kevesebbe kerülne mint 936,- euró ugyan az a repjegy.

Ezúttal használjuk a Smart Search-öt, – “okos keresés”, középen találod a weboldalon.
A Smart search-be az írod, hogy a “Thai Airways”-el szeretnél utazni a következőképpen: München – Muscat (Oman)
Most  a rendszertől  azt kéred, hogy vigyen el Muscatba, és hogy te a Thai Airways-el szeretnél repülni.  A Thai Airways csak úgy tud téged oda elvinni, ha előtte elvisz Bangkokba, hiszen nincsen direkt járata Münchenből Omanban Thai Airways-nek.

 

A TRÜKK: Muscat (Oman) közelebb van földrajzilag mint Bangkok Európához képest.

 

Mivel a rendszer úgy érzékeli, hogy te Muscatba szeretnél utazni, ezért sokkal kevesebb mérföldet számol fel mint a bangkoki utadra.
Összesen 42.000 mérföldet kér a 78.000 helyett.

 

ZSENIÁLIS! Ez az út tehát neked már csak 504.- euróba kerül Business Classon a 936.- helyett. Münchenig könnyedén eljutunk akár vonattal is. Bangkokban kikérjük a csomagokat, hivatkozhatunk sok mindenre, például arra is, hogy valakivel találkozunk a reptéren és oda kell adnunk neki valamit.

 

 

Láthatjuk azt is, hogy reggel érkezünk meg Bangkokba 06.:10 perckor és a Muscati gépünk csak 14:10 perckor indulna. Tehát elég sok időnk van, így a csomagot mindenképpen megkapjuk, ezután pedig csak egyszerűen kisétálunk a reptérről. (én már beszálláskor szoktam jelezni ha a csomagomra szükségem van, eddig nem volt ezzel problémám)

Képernyőfotó 2018-07-15 - 19.47.29

Ugyan ez működik Frankfurtból is, ráadásul ott majdnem naponta lehet jegyet találni. (a jegyek elérhetősége folyamatosan változik) Itt viszont Delhit, (India) kell beírni, Muskat helyett:

540.- euró vagy 45 ezer mérföld
Képernyőfotó 2018-06-03 - 13.46.52

Csak is kizárólag azért nem tudunk magyarországi indulást generálni, mert innen nem indul direktbe Thai Airways, azonban Lufthansával lehet Budapestről, de majd később kitérek erre is.

Nem kell megijedni akkor sem ha esetleg rámész  a  foglalásra és véletlenül nem a kívánt osztályt adja ki! Néhány óra múlva vissza kell térni vagy másnap és akkor akár már műkődhet. Fontos azt is megjegyeznem, hogy ha first classon szeretnél utazni Lufthansával, akkor némi rugalmasságot igényel, de a business classt aránylag könnyedén lehet foglalni a jövőbe előre. Lufthansa first class jegyeket általában 14 nappal lehet előre  foglalni. Más légitársaságok első osztályú jegyeit lehetséges előre a jövőbe foglalni. First Class jegy foglalása max. 2 főre lehetséges, nagyon ritán 3- 4 fő.

 

A LifeMiles alkalmazható akár egy  föld körüli úton is.

 

Most nézzük meg Indiát:  India amúgy is nagyon kevés mérfölddel van besorolva, az első osztály Budapesti indulással mindössze 60 ezer mérföld. Ezúttal Frankfurttól “routingolom” Delhit első osztályon, csak azért , hogy az érzést megadjam mindenkinek, milyen fantasztikus ez a porogram.

 

Az alábbi pédában láthatjátok, hogy Frankfurt – Delhi 60 ezer mérföld első osztályon és ha a mérföldeket a 140% -os prómociót kihasználva vettük akkor ez a jegy nekünk 720.- euróba kerül. 

 

720.- euró
Képernyőfotó 2018-07-28 - 11.24.08

 

Ha a trükköt bevetem (smart search – Lufthansa) és sőt Budapesti indulással indulok, akkor mindössze 45 ezer mérföldet kell fizetnem egy First Class jegyért Indiába. Így ez az út nekünk már csak 540.- euróba kerül első osztályon!  Természetesen mindenütt hozzá jön némi elhanyagolható adó ami kb-. 50.- és 95.- USD között van.

540.- euró
Képernyőfotó 2018-07-22 - 9.24.26

 

Ha most Indiából hazafele jönnél akkor alkalmazhatod az egyik legjobb trükköt, mindössze 420.- euróért első osztályon. Ettől az ártól nem csak leesik az embernek az álla de amikor rájöttem én is alig hittem a szememnek.

A Trükk a következőképpen működik: Smart Searchba beírod, hogy Lufthansa. A keresőkben pedig: Delhi – Almati. Almati Kazahsztánban van és mivel közelebb esik Európához mint Delhi ezért a rendszer csak 35 ezer mérföldet számol.

Természetesen itt feltevődik a kérdés, hogy megéri vagy sem? Mert ha a másik trükköt alkalmazod és Budapestig “routingolod” az utadat akkor mindössze 10 ezer mérfölddel kell többet fizetned ami 120.- euró. A másik esetben Frankfurtban ki kell szállnod, hiszen nem szeretnél elmenni Almati-ba és venned kell egy külön jegyet Budapestre. Azonban tudni kell azt is, ha a Lufthansaval egy economy jegyet veszel Budapestre akkor is használhatod a first class Terminált Frankfurtban.

Delhi – Frankfurt 35 ezer mérföld, 420.- euró

Képernyőfotó 2018-06-05 - 10.52.46

 

Következőben bemutatom nektek a trükköt: A – ból B- be C-én keresztül:

Lufthansával szeretnék Amerikából hazajönni. A business class jegy 63 ezer mérföld. Ez nekem túl sok és csökkenteni szeretném. A Smart search -ba beírom Lufthansa, a keresőkben pedig Seaettle – Bogotta.( Dél Amerika) Hip -Hop és máris csak 40 ezer mérföldet kell fizetnem Frankfurtig business classon, de akik imádják a repülést Frankfurtból elrepülhetnek Dél Amerikába (Bogotta) és így is összesen 40 ezer mérföldet kell bedobni végig business classon. 480.- eurót. Ezt az utat max 2 hónapra előre lehet foglalni. 

Első példa ha csak Seaettle és Budapest között repülnénk: 63 ezer mérföld:

756.- euró
Képernyőfotó 2018-08-28 - 19.44.48.png

 

A rendszert kijátszva A-ból, B-be, C-én keresztül, 480.- euró (csodálatos, hiszen két tengeren túli business class jegyet szerzünk mindössze 480,- euróért!)

 

Képernyőfotó 2018-07-28 - 12.21.18

 

Most menyjünk tovább. Tudjuk azt, hogy a mérföld vásárlás korlátozva van: 200.000 ezret vehetek évente és a promóciónál még kapok rá 140% pluszt. De mit tehetek ha nekem többre van szükségem?

1. A partnerem illetve családom számára is nyitok egy számlát.

2. Használom a Cash and Miles opciót.

Az utóbbi fantasztikus megoldás, hiszen több mint felét kifizethetem pénzel is, és csak 15.- USD számol/1000 mérföld. (termésuzetesen az a legjobb mindig ha a teljes utat fizeted mérfölddel, mert a szuperpromóciók által vett mérföld így csak 0,012 euróba kerül / 1000 mérföld a miles and cash opció pedig 0,015 USD/1000mérföld – de ez sem rossz megoldás, hiszen csak éppen hogy egy picivel több ha átváltjuk euróra)

Ha a fenti példából kiindulok akkor 40 ezer mérföldet kellet fizetnem Amerika – Európa és Dél Amerika között. Ha az oldal alját megnézitek ott írja, hogy Lifemiles+Money és legalul: “CONTINUE” Ide klikkelj rá:

 

Képernyőfotó 2018-07-28 - 12.27.05

 

 És itt be tudod állítani, hogy mennyi mérföldet szeretnél kiváltani pénzzel. Ha ezt vállasztod,  fontos, hogy ne az összest váltsd ki mert a legvégén megugrik az összeg. Az elején is magas de a közepe fele extrém keveset kér/ 1000 mérföld. 

 

Képernyőfotó 2018-07-28 - 12.27.14

 

Itt látjátok,hogy már csak mindössze 18 ezer mérföldet kell fizetnem és 330.- USD-árt business classon a Lufthansával: Amerikából Frankfurtba és Frankfurtból Dél Amerikába. Ez az ár annyira alacsony, hogy akár hihetetlennek is tűnhet, de működik a trükk.

 

Képernyőfotó 2018-07-28 - 12.30.37

FONTOS!!
Sose fizesd a maximumot pénzzel!! Csak addig menj el amíg 15.- USD-át számol:
Ez így néz ki: 300.- / 315.- / 330.- / 345.- aztán a végén megugrik 364.- re ami már több mint 15 USD/1000 mérföld. Itt állj meg.

Vannak esetek is ahol végig 15.- USD -árt számol végig, itt természetesen a maximumot kell venni.

Mindig törekedj a legjobbra. Törekedj a first illetve a business class jegyekre. Hiszen a business és a first AWARD jegyeknél a mérföld különbség nagyon csekély viszont jóval több és jobb szolgáltatást kapsz. A First jegyekből van a legkevesebb, például a Lufthansánál összesen 8 hely van a gépen.
Fontos azt is tudni, hogy a Lufthansa sajnos a First Class jegyeit csak 2 héttel előtte szabadítja fel, tehát némi rugalmasságot igényel. A többi légitársaságnál lehet akár jóval előre a jövőben is foglalni, ha már éppen van első osztálya az adott járaton.
 
A  fenti táblázatban lehet látni, hogy Amerika szerencsésen van besorolva: Business Class: 63.000 ezer mérföld, míg a First Class 87.000 ezer. Azonban a Mérföld száma nem változik akkor sem ha a keleti illetve a nyugati partra utaznál. A nyugati part 5 órával messzebb van a keletitől és mégis ugyan azt a mérföld mennyiséget számolja. Ha pénzért vesszük a jegyünket akkor biztosan többet fizetünk ha a nyugati partra szeretnénk utazni.
 
Ha Amerikába utaznál akkor dobd be itt is a trükköt és 87 ezer mérföld helyett csak 63 ezret kell fizetned. Ezúttal a Smart Search-be “Lufthansa“-át kell beírnod. Így 756.- euróért utazól, Budapestről Amerikába a Lufthansa első osztályán.
Példa foglalás:

87 ezer mérföld első osztályon Amerika, 1044.- euró
Képernyőfotó 2018-07-28 - 14.14.46

 

A Trükkel már csak 63 ezer, 756.- euró

Képernyőfotó 2018-07-28 - 14.08.52 

Most nézzük meg Ázsiát:

Ha Budapest és Ázsia Között utaznál akkor már jóval több mérföldet kell fizetned: business: 75.000 ezer és first: 115.000 ezer

Itt be szeretnék nektek néhány példát mutatni, hogy miként lehet ki trükközni a rendszert és most megint csak first class-on szeretnénk utazni:
Lufthansa budapesti indulással Tokióba 115 ezer mérföld, 1380.- euró
Képernyőfotó 2017-05-04 - 9.55.46

Mint látjátok a  fenti példánál a first class út 115.000 ezer mérföld és a business class pedig: 75.000 ezer.

A lenti példa pedig azt mutatja, ha a rendszert “megbolondítjuk”, a “Smart Search“-be beírjuk, hogy Lufthansa.
Így már a First Class jegyünk csak 75.000 ezer mérföldbe került a 115.000 ezer helyett!
Hihetetlen, hogy egy pici változtatáson 40.000 ezer mérföldet spóroltunk!
Vagyis Tokyo-ért első osztályon irányonként 900.-  eurót fizetünk.
 
Képernyőfotó 2017-05-04 - 10.04.06

 

És most néhány kép, hogy lásd hogyan utazol első osztályon:

 

én2
én3
én4
én21
én21
én22
én25
én26
Ez a trükk ugyan így működik a többi Ázsiai országgal is amerre Lufthansa repül.
 
Most nézzünk meg más légitársaságokat a StarAlliance-on belül például: Frankfurt – Dél Korea, Seoul.
Mivel Seoul Ázsiához tartozik ezért természetesen itt is 115.000 ezer mérföldet kell bedobni egy first class jegyért! Itt most nem Lufthansával, hanem ASIANAval repülünk egy A-380 -as első osztályán : “SUITE” másképpen lakosztályán, itt egy kisebb szobát kapunk a gépen és ha azt szeretnéd, hogy ne zavarjanak, akkor csak becsukod az ajtót magad mögött.

 

115 ezer mérföld, 1380.- euró
Képernyőfotó 2017-05-04 - 10.09.38

Egy hihetetlen trükkel megmutatom nektek, hogy miként tudod felülmúlni, túlszárnyalni az előbbi trükköt.

Tehát először is Ázsia: 115.000 ezer mérföld.
Az előbbi trükkel a Lufthansa-nál 75.000 ezer mérföldig vittük le az első osztály árát.
Most az alábbi trükkel megmutatom neked, hogy miként viszed le 60.000 ezer mérföldre és így egy luxus A-380-as első osztályán utazol mindössze: 780.- euróért.
 
Az agyafúrtság abban rejlik, hogy te utazol mondjuk A-ból B-be  de C-én keresztül. Ha másképpen szeretnék fogalmazni akkor azt mondanám, hogy megerőszakolod a rendszert.
A következőképpen néz ez ki: A Jelszó Tashkent
Taskent: Üzbegisztán fővárosa. Földrajzilag közelebb esik hozzánk (Európához) mint Dél Korea.
 

Ezúttal a “Smart Search” be nem írsz  semmit hanem az időt választod ki, oda beírod, hogy 6PM .

Képernyőfotó 2018-07-28 - 13.22.04

Ezt azért kell így csinálnod mert az ASIANA Frankfurtból  7:PM -kor indul. Így a rendszernek jól bekavartam, mert ő azt látja hogy te 6 óra után indulnál Seoulba, de Lufthansával akkor már nincsen járat és ezúttal az ASIANA -hoz sorol téged.
Na de akkor most miért is  jó ez nekem?
Mivel Taskent Földrajzilag közelebb van Európához a rendszer úgy látja, hogy te oda szeretnél menni ezért autómatikusan oda sorol be téged, tehát a kevesebb mérföldet számolja fel neked vagyis mindössze 60.000 ezret – mivel Asiana repül Tashkent-be de Lufthansa nem.

Azonban mivel az ASIANAnak nincsen direkt járata Frankfurt és Üzbegisztán között ezért elvisz téged előtte Dél Korea/ Seoulba ahol te mint aki jól végezte dolgát, kisétálsz a gépből és kikéred a csomagodat arra hivatkozva, hogy sajnos közbe jött valami és neked itt ki kell szállnod. A Seoul – Taskent-i utat egyszerűen nem kezded el.

Most ha figyelembe vesszük, hogy  115 ezer mérföldbe kerül a normál ár és aztán egy trükkel 75 ezrre csökkentettük, aztán egy további trükkel 60 ezre csökkentettük, és így már csak 720.- eurónál járunk egy first class jegynél Ázsiába, nem is olyan rossz.
És itt látod, hogy 60.000 mérföldért szereztél egy utat első osztályon (720.- euró)

Képernyőfotó 2018-07-28 - 13.24.42

60 ezer mérföld 720.- euró

Képernyőfotó 2018-07-28 - 13.25.08

 

De ha azt hinnéd, hogy itt vége akkor csalódni fogsz a jó értelemben.

Ugyanis van Földrajzilag egy hely ami valamiért nagyon alacsony mérföld számmal lett besorolva.
Ez nem más mint India: Delhi
Delhi mérföld besorolása: 69.000 a First Class és 45.000 a Business Class
 
Ezúttal nem a a “6PM –es” trükköt használod hanem a “Smart Search“-be beírod, hogy “ASIANA” Frankfurt –  Delhi 
 
Ez maga a “SZENT GRÁL”
mindössze 540.- euró – 45.000 mérföld
Képernyőfotó 2017-05-04 - 13.45.23

 

45.000 ezer mérföldet számol a first class jegyre,  neked: 540.- euróba került. Ennyiért elutazni első osztályon Dél Koreába nevetséges. A Dom Perignon és a kaviár még csak a kezdet….
 

én1
én2
én4
Asiana A380 First Class Review JFK
én5
én6
Vacsorázhatsz pároddal szembe ülve 10.000 ezer méteren
én7
Most nézzük meg ha ugyan ezt az utat foglalnák mennyit kéne fizetnünk:?
 
4483.- euró
Képernyőfotó 2017-05-04 - 13.51.41
További trükkök:

Ha  a repülés szerelmessei közé tartozol akkor érdemes kiprobálni az Asiana-val Frankfurt – Seoul – Los Angeles, mindössze 63 mérföldért egyik szakasz általában business a másik first vagy ha szerncsés vagy akkor mindkettő first. 

756.- euró
Képernyőfotó 2018-07-28 - 12.08.07

Trükk: Frankfurt – Seoul – Los Angeles, (smart search ASIANA) mindössze 63 ezer mérföldért és ha szerencsés vagy akkor mindkét szakasz első osztályon lehetséges de legrosszab esetben is az egyik szakasz business a másik pedig első osztály.
Ha Csúcsra szeretnéd járatni az első osztályon való utazást akkor az alábbi út a legmegfelelőbb számodra: Dél Amerika – Európa – Ázsia, Lufthansaval végig első osztályon. 24 órás first class élvezet mindössze 78 ezer mérföldért. Ezt az utat ha pénzbe fizetnéd   17 ezer eurót kéne letenned. Neked összesen 936.- euróba kerül.

936,- euró   Mexico – München – Frankfurt – Seoul

Képernyőfotó 2018-07-28 - 23.33.34

 

17 ezer euró

 

Képernyőfotó 2018-07-29 - 10.22.22

További néhány inspiráló trükk:
Miként jöjjünk Kínából, vagy akár egész Ázsiából első osztályon rendkívül kedvező áron haza?
A Kód Itt Tselinograd, Aqmola – Kazakhstan (TSE)
Shanghai – Tselinograd, Münchenen keresztül, de ha kedvünk tartja akkor Londonból is hazajöhetünk, összekötve egy Londoni kirándulással. 48 ezer mérföld 528.- euró Első osztályon (Primera = első osztály, Ejecutiva = Business Class)
Miként jöjjünk Canadából haza business osztályon rendkívül jó áron?
Vancouver – Bogota, Frankfurton keresztül Business osztályon 40 ezer mérföld, 440.- euró, de ha kedved tartja akkor Frankfurtból még elmehetsz Dél Amerikába.
Sokféle trükk létezik illetve létezett itt a LifeMilesal! Tudsz te is gyakorolni a programmal és ha egy picit kreatív is vagy akkor fantasztikus árakat tudsz generálni. A példák  legyenek csupán inspirációk.

 

Sajnos 2019.02.01. a Lifemiles megújította a weboldalát, így majdnem minden trükk megszűnt! A trükkök 6 – 8 évig működtek! Gratulálok azoknak akik hittek bennem és tagok voltak az oldalamon és használták a trükköket – ugyan már egyszer megújították kb. 2 évvel ezelőtt a weblapot, de ennek ellenére is ejtettek hibákat, sőt kimerem jelenteni, hogy senki még külföldön sem jöttek rá! Miután megújították a weblapot, rájöttem arra, hogy ha letöltök egy VPN-t és Kuala Lumpurból jelentkezek be, a régi oldal jött vissza és tovább működtek a trükkök egészen 2019.02.01.-ig.  Akik klubtagok azok mind tudták ezt, hiszen informáltam erről.

 

A fenti trükköknél láthatjátok, hogy az általam tartott tanfolyamokon igen csak komolyan foglalkozunk a program hibákkal és “kézzel fogható” trükköket sajátítunk el. Ma Magyarországon nem ismerek senkit aki hasonló trükköket tud illetve tanít, pedig tele vannak az online foglalási rendszerek hasonló hibákkal. 

Jelenleg is  több online foglalási rendszer van mellyel nagyon kevés pénzért el lehet utazni: turista, business vagy éppen első osztályon.
Kövess nap mint nap a facebookon a csomaandras.blog-on, hiszen ott posztolok hetente többször is. Legyél profi, ismerd ki magadat a mérföldek gyűjtése terén és az utazási szokásod teljesen meg fog változni, sokkal minőségibb lesz. 

 

csomautazas.hu /exkluzív bejegyzések alatt még található egy jó néhány hasonló trükk. Mint mindig mondani szoktam: Kiskapuk bezáródnak, újabbak megnyílnak amík már is itt vannak!

 

A következő bejegyzésben mutatok nektek néhány trükköt ami még  jelenleg is működik az új Lifemiles oldalán és talán nyílvános is lesz.
Tudsz hasonló trükköket? akkor írj a csomautazas@gmail.com-ra, meghálálom!

 

ITT a Lifemiles új oldala:

 

Az oldalon szereplő bejegyzések a csomautazas.blog szellemi tulajdonát képezik ezért annak más helyen való publikálása jogi következményeket von maga után!
Címkék:
Hozzászólások
  • balahurib
    Posted at 23:46h, 13 augusztus Válasz

    SZUPER 🙂

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!