A Waldorf Astoria Resort Maldív-szigetek 2019 Július elejére tervezi nyitását. A Trükkös Foglalás.

Hilton

A Waldorf Astoria Resort Maldív-szigetek 2019 Július elejére tervezi nyitását. A Trükkös Foglalás.

Waldorf Astoria a Maldív-szigeteken szinte biztosan az egyik legjobb Hilton hotel lesz a Hilton portfólióban. Mivel pontokkal is foglalhatjuk ez különösen attraktívvá teszi a hotelt. Az új szállodát július 1-jén tervezik megnyitni, és mostantól már a pontokkal történő foglalás is lehetséges.
Számomra egy meghatározó élményt pluszban az nyújtja, hogy nem kell a fő szigeten még egyszer egy “rozoga” repülőre felszállni, hanem mindössze 30 perc alatt érjük el  egy speed boottal a szigetet. Annak ellenére, hogy folyamatosan repülök, bizony félek a fel és leszállásoknál.

 

Maldív-szigetek sok utazó számára az abszolút álom célpontok közé tartozik. Ez nem meglepő, mert a szigetek kétségen kívül gyönyörűek és a világ legjobb luxus szállodáinak otthona. Ez magában foglalja a Conrad Maldív-szigeteket is, amely az egyik legnépszerűbb célpont a Hilton pontok beváltására. De a Conrad hamarosan csak a Hilton-rajongók második választása lehet, mert 2019. július 1-jétől a Waldorf Astoria-t is lefoglalhatjátok a Maldív-szigeteken.

 

Ha American Express kártyád van a pontokat 1:1 átválthatod Hilton pontokra, tudj meg többet ITT.

 

A legfontosabb hírek a körül forognak, amely az első képeken is látható – teljesen lenyűgözni szeretne bennünket a Waldorf Astoria. A felső luxus szegmensben található márka a Malé-szigetek déli részén található üdülőhelyén valósul meg. Néhány évvel ezelőtt volt már  Waldorf Astoria a Maldív-szigeteken, miután megváltozott a menedzsment a szálloda a mai JA Manafaru. Az új Waldorf Astorianak három szigete van, Beach Villas és  Overwater Villas is van a kínálatában.

 

 

Összesen 138 privát villa található, melyek mindegyike saját medencével, jakuzzival és terasszal rendelkezik. Mint ahogy elvárható a Waldorf Astoriatól, a villák belsejének rendkívül luxusnak  kell lennie, minden igényt ki kell elégítenie. Az igazi fénypont a közvetlenül a víz felett található magasabb villa kategóriák, ahol üvegpadlók és üveg falak találhatók, így a hálószobából az ágyról közvetlenül a lenyűgöző víz alatti világra nyílik kilátás.
Az üdülőhely egyik legvonzóbb jellemzője a Malé nemzetközi repülőterének közelsége.
Az egyetlen Hilton Hotel a Maldív-szigeteken, a Conrad Maldív-szigetek Rangali-szigete viszonylag messze van, így a Malé – ra megérkezve repülőgépet kell váltanunk. Néhányunknak határozottan nagyszerű repülési élmény lehet, de ára is van: 500 eurót kell fizetniük egy ilyen járatért, a szoba normál költsége mellett, függetlenül attól, hogy pontokkal fizettük a szállást vagy sem.
Mennyibe kerül az éjszaka az új Waldorf Astoria Maldív-szigeteken?

 

 

Pontokkal való foglalás esetén:

 

 

Egy önkényesen kiválasztott időpontban augusztusban (a Maldív-szigeteken szezon kívüli) szinte őrült az árkülönbség a két másik, a Maldív-szigeteken található Hilton üdülőhelyen ( Conrad és Curio)

 

Természetesen az itt látott ár 1800 dollár, adók és szolgáltatási költségek nélkül van, így az abszolút mellék szezonban / éjszaka 2000 euró alatt nem nagyon ússzuk meg. A főszezonban azonban az árak viszonylag kis mértékben emelkednek. Karácsony és Szilveszter, a szigetvilág  csúcs szezonja és itt  3000-3500 eurót kell éjszakánként fizetni. De a méltányosság érdekében meg kell említeni, hogy a Conrad hasonlóan drága ezeken az időpontokon.

 

Waldorf Astoria Maldív-szigeteken a “standard szoba” mérete is igazolhatja az árakat, több mint 230m2:

 

 

A tengerparti villa medencével 234m2, egy igazán  hatalmas privát medencével és természetesen közvetlen hozzáféréssel a tengerhez. Még a lenyűgöző Conradhoz képest is a villa sokkal jobban néz ki.
Foglalás

 

Valószínűleg nagyon kevés ember lesz, aki a Waldorf Astoria Maldív-szigeteket ki tudja fizetni hiszen 1 éjszaka Magyarországon 3 – 4 hónap átlagfizetésnek felel meg. Azonban sokunk álma néhány napot eltölteni egy ilyen csodálatos szállodában, pláné a Maldív szigeteken. Ezt az álmot azonban nem kell senkinek sem feladnia. Néhány bejegyzésemben leírtam, hogy miként tudunk Hilton pontokat generálni, például a mostani promóciót ha igénybe veszed melyről ITT írtam akkor 400,- euróba kerül neked egy 235m2 villa, medencével, reggelivel együtt( A reggeli a Platina amexeseknek 2 főre ingyen van és az Up grade is jár, tudj meg többet ITT)

 

Most nézzük meg közelebbről Maldív-szigeteki Waldorf Astoria pontokkal való foglalását:
Sajnos úgy tűnik, hogy a Hilton egy új kategóriát vezetett be a szálloda foglalásánál. Eddig a Hiltonnak nem volt olyan szállodája, melyért több mint 95 000 pontot kellett fizetni / éjszaka (380 000 pont, a szabad ötödik éjszakával együtt – az ötödik ingyen éjszaka az arany és a gyémánt tagoknak jár, illetve a Platina amexeseknek). Ez vonatkozik a csúcs szezonra  a  Conrad Maldív-szigetekre is, ahol az árak éjszakánként meghaladják a 2000 eurót. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a Waldorf Astoria Maldív-szigetek új maximális értéket ért el, mivel az éjszakai szállás és a pontok ára 120 000 pontot jelent éjszakánként, fentebb a táblázatban láthatjátok.
Tehát az ingyenes ötödik éjszakával együtt az ára 480.000 pont, ami először egy végtelen összegnek hangzik. Ez az ár azonban például karácsonykor vagy Szilveszterkor, ahol több mint 3000 eurót kell fizetnetek az éjszakáért, pontokkal nektek “csak” 400,- euróba kerül.
Ha nincsen elég pontod akkor fizetheted egy részét “Cash” pénzért is, tudj meg többet ITT, hogy mikor éri meg.
Kétségtelen, hogy a Maldív-szigeteki Waldorf Astoria egy igazi álomszálloda. Itt az éjszakai árak ugyanolyan túlzóak, mint maga a szálloda, és míg a legtöbbünk nem fizetnénk ki a 2 000 euró / éjszakai árakat, a 120 000 ponttal való foglalás egy igazi “Sweet Spot” lehet mindenki számára , vagy öt éjszaka 480.000 pontért. Tehát, ha sok Hilton Honors pontod van akkor már tervezheted a következő álom nyaralást, akinek még nincsen azok pedig elkezdhetik a gyűjtést egy igazi állomnyaralásra. 

 

Vannak lehetőségek a Hilton pontok ingyen generálásához, így ingyen lakhatsz ebben a gyönyörű szállodában. Ez azonban feltétele annak, hogy tagságid legyen az oldalamhoz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!