50% TAP Portugal voucher: Business osztály 895 € -tól pl. Budapest – Boston, Budapest – Sao Paulo, Rio de Janeiro Brazília és még sok más.

akciók

50% TAP Portugal voucher: Business osztály 895 € -tól pl. Budapest – Boston, Budapest – Sao Paulo, Rio de Janeiro Brazília és még sok más.

Jelenleg 50% –os kupon van a TAP Portugaltól minden desztinációra ahová repül. Az egyetlen kitétel: Az indulásnak február 28-ig meg kell megtörténnie, a legutolsó visszatérési dátum pedig március 31.
TAP Portugal légitársaság hosszú távú járatokat is kínál az európai járatokon túlmenően a lisszaboni hubján keresztül. Többek között az Egyesült Államokba és Dél-Amerikába, főleg Brazíliára összpontosítva.
Keresés és foglalás
Az utalvány beváltásához nem kell semmi többet tenned, csak az oldalukon keresd meg a járatokat. A kedvezményes ár az alábbiakban látható, ha kiválasztottad a visszatérő járatot.
Túrista osztályban is be lehet váltani  az utalványt azonban nem tartalmazza az adókat,és egyéb pótdíjakat, így a kedvezmény kissé kisebb. 
Stopover: ingyenes szálloda
Ha egy éjszakai ott tartózkodással rendelkező járatot szeretnél foglalni Lisszabonban, a TAP ingyenes éjszakai szállodát, reggelit és transzfert biztosít.
Az ajánlatot legkésőbb 24 órával a jegy kiadása után kell igénybe venni a: 01803-000 341 (0,09 € / perc vezetékes vonal / 0,42 € mobil).
Figyelj oda, hogy aktíváld a kódot:
Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!