A Transzszibériai Vasúttal Oroszországon keresztül 366 € -tól

Vonatjegyek

A Transzszibériai Vasúttal Oroszországon keresztül 366 € -tól

A transz-szibériai vasút valószínűleg az egyik leghíresebb vonat – útvonal a világon, és a maga 9 288 km-es szakaszával határozottan a leghosszabb. A vonat Moszkvából indul és 7 nap alatt ér el Vladivostokba. Természetesen rövidebb szakaszokat is meg lehet tenni, ha nem szeretnél egy egész hetet egy orosz vasúti kocsiban tölteni. Néhány lehetőséget és árat összeállítok most nektek.
A teljes program 682,- €: 7 nap Moszkvától Vladivostokig.
Budapesti indulással Moszkva és vissza Vladivostokból (villásrepüléssel) már 414,- euróért megteheted.
A második osztályú jegy Moszkvából Vladivostokba, hálókocsiba kb. 290 €. További információk és tippek, valamint a vonat szakaszok foglalási lehetőségei a RealRussia honlapján érhetők el itt
Természetesen nem kell végigutaznod a teljes 7 napot egymás után, rövidebb útvonalakat is lefoglalhatsz, és megnézhetsz  különböző városokat a Szibériai Vasút mentén.
Irkutszk-tól 238 € -ért ha a  7 nap sok lenne:
A teljes 7 nap kihívás lehet sokak számára, így például az irkutszki érkezés vagy távozás akár kellemesebbé teheti a teljes utat. Repülj csak 238,- euróéert az Aeroflottal Irkutszk-ig:
Az Irkutszk-tól Moszkvába egy második osztályú jegyet hálókocsiba, körülbelül 160,- euróért lehet vásárolni. További információk és tippek, valamint a vonat szakaszok foglalási lehetőségei a RealRussia honlapján érhetők el itt

 

Mix & Match: a vonat és a repülés keverése

 

Természetesen összekeverhetitek a repülést és a vonatokat. A hosszabb “unalmas” szakaszokat le tudjátok repülni – attól függően, hogy mennyi időt töltesz az egyes városokban. Töltsd az éjszakákat a síneken, és sok szállodai költséget takaríthatsz meg. Néha a repülés olcsóbb, mint a vonat. Mindenkinek tudnia kell, hogy mi a neki legmegfelelőbb legjobb kombinációja. Az alábbi főbb repülőterek Moszkva és Vladivostok között találhatók az útvonalon:

 

  • Perm (PEE)
  • Yekaterinburg (SVX)
  • Omsk (OMS)
  • Novosibirsk (OVB)
  • Krasnoyarsk (KJA)
  • Irkutsk (IKT)
  • Chita (HTA)
  • Khabarovsk (KHV)

 

Villás – repüléseket Oroszországba  oda- vissza a legegyszerűbb foglalási módja a Google-járatok-on keresztül történő foglalása. A vonat jegyek széles körű tájékoztatására és foglalási lehetőségeire a RealRussia –nál  jó kezekben vagytok.

 

Árak és utazási idő
Íme néhány példa a transz-szibériai vasút néhány útvonalára és utazási idejére. A tényleges viteldíjak és időpontok a pontos vonat és a rendelkezésre állás függvényében, valamint a foglalási és utazási időpontokban változhatnak:

 

 

Poggyász
A poggyászának legnagyobb korlátozást a légitársaságok okozzák és nem a vonat. 

 

Aeroflot: 1x 10kg, max. 55 cm x 40 cm x 25 cm

 

A legjobb idő Oroszországba menni:

 

Oroszország a világ egyik legnagyobb országa, ahol sok különböző éghajlati zóna létezik – nincs olyan, hogy legjobb időszak illetve utazási idő. Az egész attól függ, hogy pontosan mikor szeretnél odautazni illetve megnézni.
Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!