Oneworld: 454 € -tól a Bahamákra, poggyászokkal együtt

akciók

Oneworld: 454 € -tól a Bahamákra, poggyászokkal együtt

Decembertől áprilisig a legjobb időszak a Bahama-szigetekre való utazás, a Karib-tenger legészakibb sziget láncára. Pontosan erre az időszakra jelenleg 454 € –tól lehet foglalni München és Nassau között. Az American, a British Airways és az Iberia Oneworld légitársaságokkal repülsz és  23 kg csomagot vihetsz magaddal.

Az utazási idők az olcsó ár ellenére egész türhetőek. A fenti példában az American Airlines légitársasággal repülsz Münchenből Philadelphiaba onnan Miami-ba majd  Nassauba, 17 óra alatt. Az Iberia és a British Airways-el is lehetséges ez általában két transzferrel.

Keresés és foglalás

Sajnos az olcsó utazási dátumok keresése nagyon trükkös. Az olcsó jegyek nem vagy csak lényegesen magasabb árakon jelennek meg a Google Repülőjegykeresőben. Ennek ellenére használhatod az oldalt a 650,- eurós árak majd a Skyscannernél 454 € –ra zuhannak.

Az olcsó jegyeket csak néhány szolgáltató kínálja. Ezért lehetséges, hogy az ajánlatok az utazás szervezők számára vannak. Emiatt azonban nem kell aggódni, sőt még 23 kg. poggyászt is vihetsz magaddal.

A Bahamák mint úti cél

A Bahama-szigetek egy szigetlánc a Karib-térségben. Több tucat nagyobb és kisebb szigetből és korallzátonyból áll. Különösen a január és április közötti időszakban tökéletes időpont lehet az odautazásra. Az átlagos napi hőmérséklet 25 fok körül van, és havonta csak öt napot esik az eső. Összehasonlításképpen: A nyári hónapokban átlagosan minden második nap esik az eső!
Különösen népszerűek a Bahamák, a kék, kristálytiszta és meleg tenger miatt. A strandok kitűnnek a finom fehér homokkal vannak borítva.
Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!