ERROR FARE!? Dél Afrika – Business Classon 929,- euró és az ár magában foglal egy bér autót is akár 3 hétre vagy a szállásodat 3 hétre

"ERROR FARE" árak

ERROR FARE!? Dél Afrika – Business Classon 929,- euró és az ár magában foglal egy bér autót is akár 3 hétre vagy a szállásodat 3 hétre

ERROR FARE!? Dél Afrika – Business Classon az új Airbus A-380-on és visszafele a 787-es dreamliner-el: 929,- euróért és az ár magában foglal egy bér autót is akár 3 hétre vagy a szállásodat 2-3 hétre reggelivel együtt!

 

British Airways Holidays foglalási oldalán jelenleg feltűnően olcsó British Airways Business Class – közvetlen járatokat lehet foglalni  Londonból Johannesburgba partner tarifába, kölcsön autóval vagy szállodával együtt.
A bérelt autó Johannesburgban tökéletes lehet, hogy felfedezd a lenyűgöző környezetet (Pretoria, Kruger NPBlyde River Canyon, Panoráma útvonal stb.). Néhány extra fontért sokkal jobb autót is bérelhetsz.
A legjobb ár január elején és közepén található. Amúgy egész évben kb. 1250 font-os (1,390 euró) árat kapunk. A normál ár 2 500,- és 4500,- euró között van személyenként.
Fontos! csak akkor kapod meg ezt az árat ha partnereddel együtt foglalsz. Tehát mindig két fő szerepeljen a foglalásban ha jegyeket keresel.

A trükknek vagy a hibának köszönhetően (az autó vagy szállás hozzáfoglalásával) 4033,- GBP helyett 926,- GBP-ért Business Classon retour jegy Dél Afrikába Business Classon

 

 

Itt látjátok az árakat ha autó bérlése nélkül foglalnátok, mennyibe kerülne:

 

De a legjobb még csak most jön! A fenti példánál 1 hetet foglaltam. Ha 3 hetet foglalok akkor mindössze 56,- fontal emelkedik az ár, úgy, hogy 2 héttel tovább marad az autó nálam, ez napi 4,- fontot jelent!

 

Ugyan ezt megteheted ha szállodát szeretnél foglalni és esetleg nincsen szükséged autóra. Itt láthatod, hogy az “Includes discout” 6.300,- font. Ami nem jelent mást mint azt, hogy a  kedvezmény 6.300,- font.

 

 

Mérföldek:

Gyűjtheted a British Airwaynél a mérföldeket de van egy trükk mellyel 40 – 80 ezer mérföldet gyűjthetsz és ezzel együtt 4 db. economy jegyet vehetsz például: Budapest – Madrid vagy Budapest – Tel Aviv vagy Budapest – Moszkva vagy Budapest – bármely európai város illetve egy retour business jegy a fenti desztinációkra.

 

Egyedüli szépséghiba, hogy Londonból indul a gép, de ide eljutunk akár Wizz Air-el vagy az amexesek akár ingyen foglalhatják a jó bevált trükkel.

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!