Emirates Business Class 166,- illetve 398,- euróért Retour jegy 

Repülőjegyek

Emirates Business Class 166,- illetve 398,- euróért Retour jegy 

Emirates Business Class 166,- illetve 410,- euróért Retour jegy 

 

Tegnap írtam az Emirates bejegyzésemben, hogy valószínűleg az Emirates oldalán hiba van. Ez azonban nem is olyan biztos, hiszen a 5Th Freedom Flights Business class retour jegyeit is mindössze 398,- euróért értékesíti Bangkok -és Hongkong között.
Ez igazán egy jó alkalom arra, hogy kipróbáld az Emirates Business osztályát, akár egyeseknek lehet ez a “Once in a Lifetime Experience

 

De miként lehetséges 166,- euróért egy Emirates Business Class jegyet vásárolni?

 

99% –ra biztosra merném állítani, hogy Magyarországon aki Emirates-el repül feltehetőleg ennél a légitársaságnál is gyűjti a mérföldjeit. Óriási hibát követ el ezzel mindenki! De erre most nem szeretnék itt kitérni hanem inkább arra, hogy ha már szereztél pontokat az Emiratesnél, miként használd fel azokat költséghatékonyan.

 

1. Soha ne vegyél repjegyt az Emiratesnél pontokkal! Az Emirates azon légitársaságok közé tartozik amely hajlamos a pontok által vett jegyeket óriási plusz adóval terhelni, véleményem szerint még a First illetve Business Class jegyeknél sem éri meg! Ettől vannak sokkal jobb megoldások, hogy ha Emirates-el repülsz  melyik légitársaságnál írasd jóvá pontjaidat.
2.  Szabály: Csak akkor írasd jóvá az Emirates pontjaidat az Emiratesnél ha nem egy repjegy vásárlásban gondolkodsz hanem Upgrade-be.
És akkor el is érkeztünk a 166,- eurós Business Class jegyekhez.
Ugyan csak Bangkok – Hongkok között vannak ezek a fantasztikus árak, a turista osztály retour jegyek mindössze 166,- euróba kerülnek.
Ez a jegy a Saver kategóriába tartozik, ezért 22500 mérföldet ha beváltasz akkor már Business osztályon utazhatsz (irányonként értendőek) 
Példa út ha Business Classon veszed a retour jegyed:
Ha turista osztály:

 

És ha Upgradelni szeretnéd a turista osztály Business -re, az emirates oldalán teheted meg:
Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!