Rio De Janeiro 1000,- euróért retour jegy business Classon és ajándék retour jegy mellé: Budapest – London

Repülőjegyek

Rio De Janeiro 1000,- euróért retour jegy business Classon és ajándék retour jegy mellé: Budapest – London

Rio De Janeiro 1000,- euróért retour jegy business Classon és ajándék retour jegy mellé Budapest – London

 

oneworld szövetség egy újabb taggal bővül. A tagjelölt:  Royal Air Maroc aki 2020 közepére csatlakozhat.

 

Így a oneworld jelentősen bővíti jelenlétét Afrikában. Eddig a British Airwaysnek csak a Comair volt egész erősen jelen Dél-Afrikában azaz ő képviselte a oneworld szövetséget a kontinensen.
Royal Air Maroc különösen érdekes lett az új Boeing 787-el a LieFlat Business Class ülésekkel: Amerika irányába (és részben Közép-Afrikába vagy Közel-Keletre)

 

Royal Air Maroc talán legtöbbünknek ismeretlen, mégis a Business osztályú terméke meglehetősen modern és lapos ágyakkal van felszereve. Jelenleg csak 1074,- euróért repülhetsz a Buisness Classon Zürichből Rio de Janeiro-ba Brazíliába és vissza. Rövid táv: (Zürich – Casablanca) Egy teljes napod van Casablancában. Ez jó lehet azoknak akik megnéznék a várost.

 

Royal Air Maroc napi járatot indít Zürichből a Casablanca-hubhoz, estére érkezik meg és tovább indul a következő nap délután. Szóval egy éjszakát kell eltöltenetek Casablancában. A hosszú távú útvonalakon a Royal Air Maroc egy új Boeing 787 Dreamliner-el megy. Visszafele sokkal gyorsabb: 55 perced van az átszállásra Casablancában.

 

Business Class hasonló a Lufthansával: 2-2-2 a kialakítás és az ülések teljesen vízszintes ágyakká alakíthatók.

 

Keresés és foglalás:
Meddig állnak ezek a  jegyek rendelkezésre sajnos a díjszabályzatból nem derül ki egyértelműen. Az utazás január 11-től március 31-ig, 2019-ig (= brazíliai nyár) engedélyezett. A minimális tartózkodás 3 nap.

 

Érdemes a itt a mátrix – on megeresni a megfelelő időpontot, majd itt a kayak.den lefoglalni, itt még a mátrix -hoz képest is 100,- euróval olcsóbban adja a jegyeket

 

Mérföldgyűjtés:
A jegyeket a D foglalási osztályban állítják ki. Sajnos a Royal Air Maroc nem tartozik (egyelőre, hamarosan one world) semmiféle szövetséghez. A légitársaság azonban az Avios partnere. Például az Iberianak ahol 14.558 Avios kerül jóváírásra. Ezért már van egy retour jegyed Budapest – London (economy class) vagy 1 egyirányú Budpaest – London (Business Class)

 

Ezenkívül a Qatarnál is jóvá lehet íratni a mérföldeket vagy az Etihadnál, nézd meg itt, hogy hol éri meg neked jobban.

 

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!