NOMAD a Forradalmi kereső program főleg fapados repjegyekre – néhány ezer forintért keresztül – kasul Európán

Repjegy kereső programok

NOMAD a Forradalmi kereső program főleg fapados repjegyekre – néhány ezer forintért keresztül – kasul Európán

RENDKÍVÜLI! 

 

“NOMAD” a Forradalmi kereső program főleg fapados repjegyekre

Kiwi.com Nomád: Tervezd meg a járatodat, nyaralásodat néhány kattintással, legyen az fapados vagy bármilyen légitársaság, akár egy Föld körüli út. Soha nem volt még ilyen egyszerű.

Kiwi.com weboldal eddig elsősorban a “két jegyre” szóló járatokra vonatkozó, pénz visszafizetési garanciáról ismert. Tudj meg többet itt! Most bemutattak nektek egy különleges keresőt, amely lehetővé teszi repjegyeid egyszerű összeállítását. Ez különösen hasznos a fapados légitársaságoknál.

Az kereső neve Nomad, és minden felhasználó számára ingyenes. Világszerte minden célállomással együttműködik, így használhatod egy egész világra kiterjedő utazásaidra, valamint egy rövid kiruccanásra Európa-szerte.

Ideális esetben  megspórolod magadnak a több száz repülési kombinációk manuális tesztelését a Google flightson keresztül, itt csak meg kell adni a kívánt repülőtereket + az utazási időt a keresőben.

A keresésed alapján a Kiwi.com – Nomad több ezer módon keresi a helyeket. A tartózkodás időtartamát te mint felhasználó határozod meg, az állomások sorrendjét pedig a Nomad keresi meg neked, hogy számodra a legkedvezőbbet tudja összeállítani.

weboldal eléggé magától értetődő. Az alábbiakban röviden bemutatom nektek:

És így működik:

1. Add meg az alapadatokat

Kiwi.com behívása után a szokásos keresőből válts a “Nomad” –ra. Jelenleg az egész még mindig “Béta” stádiumban van, de tökéletesen működött a tesztben.

Itt adhatod meg (lásd a képernyőképet) az indulás és esetleg érkezési helyet, valamint a kívánt utazási idő. Ezt követően meghatározhatod az egyéni célokat egyéni tartózkodási idővel. Lehetőség van arra is, hogy szűkítsd az időtartamot a rendeltetési hely szerint, ha például egy bizonyos időpontban Athénben kell lenned.

 

2. Válaszd ki a kívánt utat

 

A “Keresés” gombra kattintva a keresési eredmények rövid várakozás után nyílnak meg. A szokásos módon rendezheted őket a “legjobb”, a “legolcsóbb” és a “leggyorsabb” kategóriában.

 

 

Továbbá itt látod a részleteket is:

 

 

Miután kiválasztottad, hogy merre, az útvonalak világosan megjelennek a térképen.

 

Az európai példában szereplő eredmények nagy része természetesen az alacsony költségű fapados légitársaságokból származik, hiszen számtalan ponttól-pontig repülést kínálnak. Szintén figyelembe veszi a köztes “megállót”  is.

 

3. Foglalás:

 

Ha megtaláltad a legjobb utazási lehetőséget, csak a foglalás hiányzik.

 

A legegyszerűbb módja ennek közvetlenül a Kiwi.com-on keresztül történhet. Egy kattintással minden szegmensét lefoglalhatod, majd hitelkártyával ki is fizetheted.

 

Kiwi.com-on keresztül történő foglalás számos előnnyel jár. Egyrészt csak néhány kattintás, másrészt van garancia a késésnél vagy a törölt járatra. Ez azonban csak akkor hasznos, ha a foglalás valóban magában foglalja a külön jegyek összekapcsolását. A fenti példában non stop járatok vannak.

 

Végül, de nem utolsó sorban néhány kattintással is hozzáadhatod (kézi poggyászodat) a csomagokat vagy az elsőbbségi beszállást. Sajnos mind a Wizz Air, mind a Ryanair már csak egy személyes tárgyat enged ingyen.

 

 

Tipp:
Miután megszüntettem és újraindítottam a Kiwi.com foglalási folyamatot, az árak hirtelen 40 € –val csökkentek. Úgy tűnik, hogy dinamikus árképzés van.

 

Következtetés:

 

Még soha nem volt könnyebb foglalni repjegyet a világon vagy Európán keresztül – kasul. Ha rugalmasan megtervezheted utazásodat, mindenképpen nézd meg az új Kiwi.com eszközt a Nomadot.

 

Az eszköz még mindig béta verzióba van csak ,de már teljes mértékben működik. Ami még mindig hiányzik, például nincsen arra lehetőség, egyes légitársaságok kizárására.

 

Természetesen az ily módon összerakott járatoknak vannak hátrányai is. Ha például egy járat törlődik, akkor akár minden borulhat. Ezért lehetséges, hogy a zsebedbe kell nyúlnod és a végén majd ügyvéd segítségével kártérítenek

 

Végül is de nem utolsó sorban 8 európai állomást állítottam össze mindössze 74.000,- forintért de ha egy kicsit változtatsz az úticélokon akkor akár  a feléért is megcsinálhatod

 

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!