Foglald repjegyeidet mindenféle rizikó nélkül a Kiwi.com-on

Repülőjegyek

Foglald repjegyeidet mindenféle rizikó nélkül a Kiwi.com-on

Foglald repjegyeidet mindenféle rizikó nélkül a Kiwi.com-on
Gyakran lehet olcsóbban, hosszú távú járatokra repjegyeket foglalni más európai országokból. (ottani indulással) Ezért szükségszerűen hozzá kell foglalni egy ráhordó járatot is.  Sajnos mindig van egy bizonyos kockázat: Ha a ráhordó járat késik, és így lemaradsz a tényleges járatodról, nagyon drága mulatság lehet.
Kiwi.com (korábban Skypicker)  átveheti a kockázat legalább egy részét:
4.10.3 Flight delayIf you miss a Connecting Flight due to a Flight delayYou must inform Us of such delay as soon as You learn about iteither by telephonevia Contact us formor via the online chat on Our WebsiteIn such an eventWe will offer You an alternate Flight (Flightsto Your Destination entirely at Our expenseIf We are unable to buy the offered alternate Flight (Flightsfor You online, You can buy the ticket(s) at the airport and We will refund You the price of such ticket(s) under the conditions set forth in Art 4.10.6 below. […]
Ha az alternatív járat foglalása nem a Kiwi.com által történik, és neked kell lefoglalnod a járatot, pl. a repülőtéren vásárolod meg jegyedet, akkor a jegyárak összegének legfeljebb kétszeresét vissza kell téríteni:

 

4.10.6.4 We will only refund you the price of the airline ticket(s) You purchased for the alternate flight(s) up to the double of the sum You paid for the unused Flights en route to Your Destinationwithin the economy class.
Ezenkívül a kockázatot a repülési idők változása miatt is átveszi a kiwi:

 

4.10.1 Less than 24 hours flight changeIf the planned departure of Your Flight changes less than 24 hours prior to departure andconsequentlyYou will have less than 2 hours to change planes on a Connecting FlightWe will either arrange another Flight (other Flightsto Your Destination or refund you the price you paid for all the unused Flights en route to Your Destinationat Our discretion.
4.10.2 More than 24 hours flight changeIf the planned departure of Your Flight changes by more than 24 hours prior to departureWe will either arrange another Flight (other Flightsto Your Destination or refund you the price you paid for all the unused Flights en route to Your Destinationat Your discretion.
Összehasonlításba az árak a Kiwi.com-on
Természetesen ez a szolgáltatás nincsen ingyen. A repjegyek árát ha összehasonlítod akkor néhány euróval akár drágábbak is lehetnek. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy bevállalja vagy sem, különösképpen akkor érdekes ha csak néhány óra áll rendelkezésedre az átszálláshoz.
Az általam letesztelt Budapest Kuala Lumpur járat egy ráhordó járattal mindössze 35,- euróval volt drágább ha a kiwi.com-on foglaltam. Némely esetben az árak ugyan azok mint máshol.

 

Ha Platina Amexed– van akkor bárhol foglalhatsz, hiszen az Amex fizet ebben az esetben is mindent, tudj meg többet itt.

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!