Legenda mely a Titanic elsüllyedésével kezdődött….

Szállodák

Legenda mely a Titanic elsüllyedésével kezdődött….

Párizsban az újonnan felújított szállodai legenda a Hilton Curio gyűjteményének tagja lesz!
Hilton Curio Collection üdvözli a Maison Astor Paris-t legújabb tagjaként portfóliójában. A szálloda legendája: 1907-ben alapította John Jacob Astor IV – a jól ismert Astor család tagja New Yorkból – aki a feleségével a francia fővárosban telepedett le. Néhány évvel később azonban a fiatal pár szerencséje drasztikusan véget ért, mivel mindketten életüket vesztették a süllyedő RMS Titanicon.

 

Az Astors öröksége továbbra is tükröződik a hotel szobáiban, melyet a párizsi Marc Hertrich & Nicolas Adnet (MHNA) felújítása után nemrég nyitottak meg. A 131 modernizált szoba és lakosztály a klasszikus párizsi apartmanokat idézi nagy ablakokkal, francia erkéllyel és magas mennyezettel. A lakosztályok dekoratív kandallót és teraszt kínálnak – néha még a tetőn is.

Az üvegtető alatt a Salle à Manger ínyenc étterem francia ételeket szolgál fel, míg a bár személyre szabott koktélokat kever. A szálloda a Garnier Operaház és a ChampsElysées között, a nyolcadik kerület csendes utcájában található – mindössze néhány lépésre a híres Haute Couture butikoktól. Az Eiffel-torony a közvetlen közelben van.

Itt találhatod a szálloda webldalát

American Express Platina vagy fekete kártya tulajdonos vagy? Ha igen akkor a szállodában ingyenes a reggeli 2 főre illetve elég ha az alapszobát foglalsz, upgradelnek teljesen ingyen akár egy lakosztályba. Ha nincs még Amexkártyád akkor szerezd meg rajtam keresztül és tudj meg többet itt vagy itt

vagy még több bejegyzsés az Amexkártyárol itt: csomautazas.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!