Hogyan váltsuk be ésszerűen megszerzett mérföldjeinket, miként hozzuk ki belőlük a maximumot Európában?

Mérföldek

Hogyan váltsuk be ésszerűen megszerzett mérföldjeinket, miként hozzuk ki belőlük a maximumot Európában?

Nem titok, hogy a rövid távú utak a Miles & More mérföldekkel történő beváltással többnyire pazarlás illetve olyan mintha kidobnánk a szemétbe. Azonban a Lufthansa FlySmart prémium segítségével, egy kis rugalmassággal lehetőség nyílik az Európán belüli járatokon jelentősen jobb értéket ki hozni mérföldjeink értékeiből. 
Mi a FlySmart Premium?
Ha a Miles & More mérföldjeiddel legalább 14 nappal, de legkésőbb az indulástól számított 2 nappal megelőzően foglalsz, akkor az Economy osztályban 35000 mérföld helyett csak 20 000 mérföldet kell befizetned.

Itt 35 ezer mérföld:

és ugyan az a jegy itt már csak 20 ezer mérföld:

Ezenkívül a FlySmart Premium foglalásának legalább egy éjszakát kell tartalmaznia szombatról vasárnapra. A FlySmart prémium jegyek átruházása vagy törlése nem lehetséges. Az ár azonban több mint 40% –kal csökken!
FlySmart Prémiumnál a következők szabályok érvényesek:  Míg a járatok összekapcsolása ugyanannyi mérföldért folalható (például: Budapest – Frankfurt – Barcelona) , az adók és díjak emelkednek minden további járat szegmensnél. Míg a legkedvezőbb adók és díjak általában a Eurowingsnél és a LOT –nál vannak, addig viszonylag drágák a Lufthansa, az Austrian és a SWISSnél.
Amit eddig a legtöbben nem is sejtettek: Jelentkezz be a miles and more számoddal és foglald a  FlySmart Prémiumot az Eurowingsnél , hiszen rengeteg adót megspórolhatsz.

ITT

Különösen az Eurowingsnél a FlySmart prémiumot foglalni nagyon praktikus. A Lufthansa által eladott összes Eurowings járat – beleértve a FlySmart díjakat is – automatikusan a “Smart” tarifába sorolja. Ha az alábbi példát megnézzük akkor láthatjuk, hogy az Eurowings 23.000 mérföldet számol fel, plusz 14.000,- ezer forintnyi adót ha Budapestről Kölnbe foglalnánk egy retour jegyet:

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!