A Trükk kódja “DU”

Szállodák

A Trükk kódja “DU”

A Trükk kódja: “DU

 

Újabb trükk a Hilton szállodák foglalásához és itt van a Hilton “Status Challenge” is mellyel most nagyon kevés pénzért megszerezheted a Gyémánt státuszt.

 

A “Status Challenge” -el kapcsolatosan tudj meg többet itt

 

A különböző promóciók összevonása gyakran a legígéretesebb módja annak, hogy valóban kiemelkedő pontgyűjtést tudjuk véghezvinni.

Jelenleg a Hilton azzal kampányol, hogy minden ott tartózkodással ad 2500 miles and more Lufthansa mérföldet a Hilton pontokon felül.

(ne tévesszen meg senkit: nem /éjszaka hanem ott tartózkodás! Kizárt az is, hogy naponta foglalod a  szobádat és ki be checkolsz, kivétel ha elolvasod a bejegyzést végig , bemutatom a trükköt, hogy miként lehetséges még is)

 

Egy különleges, speciális kedvezményeknek köszönhetően rendkívül kedvező árakon juthatsz hozzá a szobaárakhoz.

A következő stratégia egy speciális ár, amelyet a Hilton “nappali” ott tartózkodásra, szállásra kínál. Ezeket az árakat a  “DU” kód megadásával kapod meg. 

A trükk azonban az, hogy ezek a “napi szállások” is bele számítanak a státuszba a Hilton Honorson. Legalábbis eddig működött sajnos garantálni nem tudok semmit, mert természetesen a Hilton bármikor változtathat.

 

A következőt kell tenned: 

Felmész a Hilton oldalára hilton.com

Jobb oldalt lent a következőt látod: “Add Special Rate Codes” erre ráklikkelsz és beírod a “DU” kódot a Promotion / Offer Code ablakba:

Így néz ki:

Ha ez megvan akkor rákattintasz a keresésre. Most nézzük meg Kuala Lumpural a példát de bárhol a világon lehetséges, akár Budapesten is. A lényeg, hogy ha valaki gyorsan szeretne és olcsón státuszt generálni akkor ez egy jó lehetőség, plusz bezsebelünk rengeteg Miles and More pontot!

TIPP! Amexesek figyelem! Ti még több pontot tudtok generálni a következőképpen: Akinek Platina kártyája van annak ingyenes a társkártya is, ezáltal ő is megszerzi a Hilton Honors arany státuszt. A foglalásoknál a következőképpen kell tenned: (ha elutazol vagy akár a pontok generálása miatt otthon, Budapesten is működik) 

Egyik nap a saját nevedre foglalsz a másik nap a társad nevére. Ezt mindaddig teszed meg ameddig ott tartózkodsz! Mint már fentebb is írtam, nem lehet azt tenni, hogy te magad naponta be és ki check –olsz, kell egy üres nap közte, hogy legyen. Ebben az esetben meg van a köztes idő és sőt a párodnak is sokkal hamarább megszerzed a gyémánt státuszt. Ez azért is lehet érdekes mert ha többen utaztok akkor a barátotoknak, ismerősöknek is lehetséges ezáltal a lakosztály upgradeexecutive lounge használattal.

 

De! a lényeg csak most jön: Naponta kapod a 2500 Miles and More mérföldet! Egyik nap te és a másik nap a társad! 

Ez a promóció éppen most fut és Október végéig van. Tehát nem csak a pontokat kapod a Hiltonnál, hanem: Ha az Amex kártyáddal fizetsz akkor ott is kapsz pontokat, továbbá a Hiltonnál naponta járnak a pontok és most a Miles and More -nál is naponta 2500 mérföld jár! egy 10 napos ott tartózkodással, pároddal együtt csak “Miles And More” Lufthansa mérföldből 20.000 jár!

Itt egy példa ha éjszakákat foglalok:

 

És itt a példa ha nappalokat a “DU” kóddal, így az árak még kedvezőbbek:

Ezt a trükköt azért is érdemes megjegyezni, mert sokszor a gép csak este indul vissza az adott helyről, így el lehet tölteni a várakozást kellemesen akár a  szobában is, sokkal kedvezményesebben. 

Itt regisztrálhatsz a miles and more promócióra: https://www.hiltonhonors.com/en_US/HHCM/lufthansa-25/landing/

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!