First Class élvezet 522.- eurótól irányonként a világ egyik legjobb légitársaságával New York- ba a Singapor Airways-el.

Repülőjegyek

First Class élvezet 522.- eurótól irányonként a világ egyik legjobb légitársaságával New York- ba a Singapor Airways-el.

First Class élvezet 522.- eurótól  irányonként a világ egyik legjobb légitársaságával Londonból – New York- ba a Singapor Airways-el, ez egy hihetetlen alkalom kipróbálni ezt a fantasztikus terméket.
Norwegian Airlines Augusztus 22-ig egy Airbus A -380 -ast dob be London – Gatwick és New York (JFK) között. Itt tulajdonképpen egy olyan A -380 -as Airbus –ról van szó melyet a Wetlease Specialist Hi Fly vett át a Singapore Airlinestól. (Regisztráció 9H-MIP)
A gép belsejében a Singapour brand el lett távolítva de a berendezés maradt. Ez azt jelenti, hogy vagy egy óriási Business fotelben utazol ha Businessen vagy ha az első osztályt sikerül befoglalnod akkor a  lakosztályban. Sajnos az üléseket nem lehet kiválasztani onine, ezért nem tudhatod, hogy Businessen vagy éppen First osztályon utazol. Érdemes felhívni foglalás után a  Norvegian légitársaságot és meg kell próbálni lefoglalni az első osztályt. Ha nem megy akkor kipróbálod a Business-t, az ára ugyan annyi és a foglalásnál nézd a Prémium jegyeket a prémium Flex egy picit drágább de ez sem vészes. Irányonként is lehet foglalni, ha valakinek nincsen meg éppen az oda út akkor meg lehet venni most, de ez ugyan úgy érvényes a visszaútra is.
A mérföldeket pedig a Norvégian Airlines-nál gyűjtheted.
A Foglalásnál figyeld a D-17016-os számot illetve a 17015-ös számot mert csak itt utazhatsz az A-380-as Airbus –on.
Itt foglalhatod: norvegian.com
Képernyőfotó 2018-08-08 - 20.03.20

Képernyőfotó 2018-08-08 - 20.18.55
és így utazol:
én1

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!