Rendkívüli!  Generálj ingyen éjszakákat az összes Hilton szállodában világszerte.

Hajóutak

Rendkívüli!  Generálj ingyen éjszakákat az összes Hilton szállodában világszerte.

UPDATE! Sajnos már csak December 31-ig lehetséges (2018)
Rendkívüli 

 

Generálj ingyen éjszakákat az összes Hilton szállodákban világszerte.

 

Gyorsnak kell lenned ha  duplázni szeretnél. ha nem szeretsz sietni az sem baj akkor csak szervezed meg nyugodtan álomnyaralásod  dupázás nélkül. A  lényeg, hogy ingyen éjszakákat generálj és nyaralj. 

 

Szerezd meg rajtam keresztül akár ingyen a világ legjobb hitelkártyáját és generáld vele saját magadnak az ingyen repjegyeket és éjszakákat. A Platina kártya mivel rajtam keresztül van ezért  nincsen felvételi díj amely 250.- euró. Vagy próbáld ki egy évig az aranykártyát teljesen ingyen és ha nem tetszik akkor egyszerűen lemondod. Tudj meg többet e fantasztikus kártyáról Itt

 

Egy kedves résztvevő aki a tanfolyamon is részt vett illetve Amex kártyát is igénylet a következőket írta az AmericanExpressről nekem:

 

Kedves András! 🙂 Csak azt szeretném neked leírni hogy minden képzeletünket felülmúlta a Hilton hotel Kuala Lumpurban. Egyszerűen fantasztikus. Egyből upgradeltek executive szobába plusz az elite loungeot az emeleten gyönyörű kilátással a Petronas tornyokra. Hihetetlen bőséges étel és ital választék van. Képzeld rózsaszírmokkal a szobában fogadtak minket! 🙂 Káprázatos! Mindenkinek aki szeretne eljönni Kuala Lumpurba ajánlom ezt a hotelt kifogástalan szolgáltatás és ár érték aránnyal. Nem győzöm eleget megköszönni nagyon hogy Amexesek lettünk!!!! 🙂

 

Attila

 

én1
én2ű

És a legjobb még csak most jön: Attila első osztályon utazot a Thai Airways-el kb. 500.- euróért egy irányban. A jegy normál ára akár 3-4 ezer euóró is lehet irányonként. Ezt a trükköt csak is a tanfolyamon sajátíthatod el.

és így utazól a Thai Airways első osztályán Dom Perignon és kaviár kíséretében:
én1
én1
én2
én3

 

Képzeld el, hogy 500.- euróért első osztályon utazol, Dom Perignon-t iszol kaviár kíséretében és természetesen 1 óra masszázs jár a loungeban ingyen.

 

És most a Hilton szállodák ingyen foglalásához:
A kulcs: a pontok gyors generálása és ezáltal gyorsan eljutunk világszerte az ingyen szállodai szobákhoz egy hajóutazás keretein belül.

 

Utazz el egy Óceánjáróval és fizess csak  32.- eurót / éjszaka ezt szorozd meg 14 éjszakával. A 32.- euróban benne van a teljes ellátás és az alkoholmentes italok, ezért az útért a Hilton megajándékoz 50 ezer vagy 100 ezer ponttal. Ezzel már foglalhatsz akár heteket ingyen a világ bármely táján az összes Hilton szállodai csoportnál.

 

De hogyan is működik? Mi a trükk?

 

A Hilton oldalán lehet foglalni Óceán járó hajók útjait.
Miért jó ha itt foglalod? Azért mert a Hilton megajándékoz 50.000 ponttal. Igen ám de éppen egy akció van és a következőt mondja a Hilton: Foglalj minimum egy teraszos szobát és megduplázza az 50 ezer pontot, tehát ugyan azért az útért 100 ezer pontot kapsz! 

 

Ha a Luxus utak kedvelői közé tartozol akkor a Hilton oldalán sem fizetsz többet mint más online oldalon csak éppen ebben az esetben a Hilton 400.0000 pont ad az utazás mellé, ez már majdnem 1 hét nyaralás (5 nap) a Maldív szigeteken, adókkal együtt ingyen!  A Hilton pont rendszere csodálatos: Ha pontokkal foglalsz nem kér egyetlen forint adót sem.

 

Most nézzünk meg néhány példát és azt is, hogy mire kell odafigyelni a foglalásnál:

 

A Hilton már a kezdő oldalon hírdeti, hogy 100.000 pontot is szerezhetsz ha az ő oldalán foglalasz.
Itt:  

 

Képernyőfotó 2018-07-11 - 22.22.07

 

Láthatjátok, hogy mennyi pontot ad a hajóutakra, itt már a Luxus utak is benne vannak, akár 400.000 pontot is szerezhetsz.

 

Képernyőfotó 2018-07-11 - 22.22.32

 

És most  nézzük, hogy miként kell foglalnunk, miként tudjuk a maximális mérföldeket kihozni ebből az útból? A lenyűgöző ezeknél  a foglalásoknál, hogy kersztbe kasul lehet bármerre a világon foglalni. 
Érdekesség:
Indulhatsz Európából is, mondjuk Dubai fele, aztán Dubai Ázsia és Ázsia Ausztrália.

Ha így teszel akkor ne foglald egybe az utat mert akkor csak 1X kapod meg pontjaidat.

 

A trükk az, hogy külön foglald be a három szakaszt és a maximális szorzóval így 300.000 pont jár. A Hiltonnál egy 5000 pontos kategóriájú szállodánál ez 60 éjszaka ingyen nyaralás.

 

Képzeljük csak el, hogy 2 hónapot generáltunk ingyen a hajó kirándulásainkkal.

 

De ha AmericanExpressed van akkor a 60 éjszaka mellé kapsz még 12 éjszakát ingyen. ( Ha 5 éjszakát foglalsz a világon valamelyik Hilton vagy Hilton csoporthoz tartozó szállodában akkor minden 5-dik éjszaka ingyen van, mert a Platina AmericanExpress kártya által megkapod az arany státuszt. Ha megvan az aranystátuszod akkor a reggeli is 2 főre ingyen van plusz egy jobb szoba kategória  jár neked. 

 

És most mennyit fizetünk egy útért?

 

Nézzünk csak egy példát:

 

Európai hajó út: Livorno (Florenze and Pisa), Italy, Cannes – France, Palma De Mallorca – Balearic Islands, Barcelona – Spain
Alul egy előre ugró ablakban írja, hogy 50 ezer pont jár ha minimum 13+ éjszakát foglalsz és fentebb egy picivel, hogy 100 ezer pont jár ha a “Balcony” teraszos szoba kategóriától felfele foglalsz.. Az árak tartalmazzák a teljes ellátást (alkoholos italokon kívül) . Hozzájön még az adó és a szerviz díj.

 

Képernyőfotó 2018-07-15 - 14.33.36

 

Következő példa: Karib tenger
4 éjszaka mindössze 169.- USD -ás, egy éjszaka csak 42.- USD ár, teles ellátással (kivéve az alkoholos italok és ha 13+ éjszakát foglalsz akkor jár az 50.000 Hilton pont ha Teraszos szobakategória felett foglalsz akkor 100.000 pont jár.

 
Képernyőfotó 2018-07-15 - 14.44.24

 

Tele van az oldal hasonló és jobb opciókkal. Keresd meg magadnak a legjobbat, hiszen ezek a hajókirándulások tényleg fantasztikus áron vannak és ráadásul generálod az ingyen éjszakákat a világon az össze Hilton csoporthoz tartozó szállodákhoz.
Megjegyzés:
Ha elkezded foglalni az utadat, az oldal néhány lépés után figyelmeztet arra, hogy csak Kanadai illetve Amerikai állampolgárok foglalhatják. Felívtam telefonon Amerikát és ott biztosította egy hölgy számomra, hogy nem gond foglalhatja bárki.
Mit kell tenned ebben az esetben?
Be írsz egy Amerikai irányítószámot és működik. Például én egy New Yorki címet írtam be: irányítószám: 11105 és elfogadta a rendszer de ez még nem elég kell az utca és házszám is, továbbá szükséged lesz egy ottani telefonszámra is melyet itt tudsz generálni: https://www.randomphonenumbers.com/US/random_New-York_phone_numbers  

 

Tanácsolom azt is ha nem vagy tag a Hiltonnál akkor regisztráláskor írj be egy Amerikai címet vagy találomra  az egyik ismerősödét aki ott él. 

 

Még egy lehetőség: 
Ha egy ismerősöddel mennél erre a hajóútra aki kint él akkor írasd a pontokat az ő nevére és azt majd át tudod utaltatni a saját számládra.

 

Sajnos én még nem teszteltem le de több helyről is hallottam, hogy működik. Hiszen ha ár kifizetted akkor nem utasíthatnak el.

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!