Mileage Calculator. Nem ismered ki magad a mérföldek világában? Sokszor vagy bajban azzal, hogy nem tudod kiszámolni mennyi mérföldet kapsz az adott útért a légitársaságoknál? Itt a megoldás.

Mérföld számláló program

Mileage Calculator. Nem ismered ki magad a mérföldek világában? Sokszor vagy bajban azzal, hogy nem tudod kiszámolni mennyi mérföldet kapsz az adott útért a légitársaságoknál? Itt a megoldás.

Ettő fogva mindig meg fogod találni az oldalamon, ezt az egyszerű programot. Csak annyit kell beírnod, hogy honnan hová szeretnél menni és hogy milyen osztályon utazol. Egy kattintással megjelenik előtted, hogy melyik légitársaságnál érdemes gyűjtened a mérföldeket, hol ad többet az adott útért?

 

Igy néz ki a táblázat:
Weboldal: ITT  vagy ITT.

 

A második link megbízhatóbb.

Képernyőfotó 2018-08-13 - 21.28.38

 

Megjegyzés:

 

Legtöbben a foglalásnál még csak azt sem tudják, hogy az adott osztály hová van besorolva és milyen a mérföld szorzó. Ezért az út végén csak csodálkozunk, hogy milyen keveset kapunk a mérföldekből. Vannak olyan olcsó Economy utak ahol egyetlen mérföldet sem kapunk.
Ha van egy táblázatunk ami számol helyettünk, akkor nagyban megkönnyíti a foglalásodat.

 

Ezért keresd ki mindig az utadat az ITAMAtrix rendszerében itt és ott láthatod mindig a foglalási osztályt is. Ezután az expedia.com vagy az expedia.de-n foglald le az utadat és ott látod az adott osztály milyen betű, illetve hová lett besorolva mivel a Mátrix csak a keresésben segít

 

Példa:

 

Jobb oldalt láthatjátok: “Economy” és zárójelben egy “M” betűt, a visszaúton egy “T” betűt

 

Képernyőfotó 2018-07-15 - 13.03.14

 

Ezeket a betűket kell beírni a fenti táblázatba ami a következőképpen néz ki:
Frankfurt – EZE (Buenos Aires reptér kód) és a végén az “M” betű. Ez majd későbbiekben is nagyon érdekes lesz a foglalások miatt, sokat fogok foglalkozni ezzel is. Mint látjátok itt csak a Frankfurt Buenos Aires-t írtam be de mivel Budapestről indulsz ezért beírhatod sorjában az összest a végén látsz egy plusz jelet, oda csak rá kell kattintanod.

Képernyőfotó 2018-07-15 - 13.08.03

 

Expedia.com (itt USD-árban vannak az árak, ne tévesszenek meg) Itt látjátok az Economy után oda van írva az osztály is “M”. Így ki tudjátok a táblázattal egész pontosan számolni, hogy mennyi mérföld jár az adott útért.

 

Képernyőfotó 2018-07-15 - 13.30.05
Képernyőfotó 2018-07-15 - 13.29.59

 

Legyél Profi amikor utazol, számolj pontosan utána mert hihetetlen dolgokat lehet alkotni a mérföldekkel. Tudtad, hogy mindössze 40000 ezer mérfölddel lehetséges a Luftnansa arany kártya 4 évre? Elszomorított az amikor csak gyűjtöd és csak gyűjtöd a mérföldeket de lehetetlen volt az, hogy a 100.000 –ret elérd? Hamarosan bemutatom nektek a trükköt, hogy miként lehetséges 40.000 mérföldért megszerezni az arany kártyát 4 évre. 
Sajnos a program nem teljesen megbízható, ezért megkérek mindenkit, hogy nézzen jobban utána!

Az oldalon szereplő bejegyzések csomautazas.blog szellemi tulajdonát képezik ezért annak más helyen való publikálása jogi következményeket von maga után!
Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!