Hilton, Waldorf Astoria, Conrad szállodák foglalása világszerte ingyen. A TRÜKK! Izgalmas utak, izgalmas bejegyzések, izgalmas trükkök!

Szállodák

Hilton, Waldorf Astoria, Conrad szállodák foglalása világszerte ingyen. A TRÜKK! Izgalmas utak, izgalmas bejegyzések, izgalmas trükkök!

Hilton, Waldorf AstoriaConrad szállodák foglalása világszerte ingyen! 

Izgalmas utak, izgalmas bejegyzések, izgalmas trükkök! 

Bemutatom nektek, néhány példával demonstrálva, hogy miként lehetséges foglalni a Hilton csoporthoz tartozó szállodákat világszerte ingyen!

Mielőtt rátérek a trükkre, a Hilton szállodák ingyenes foglalására:

Olyan portált keresek vagy bármilyen online felületet ahol képes vagyok fizetni Amex-el, a végén lesztornózom úgy, hogy a pénz nem a kártyára megy vissza hanem lehetőségem van arra, hogy a saját számlámra utaltassam az összeget, illetve egy olyan számlára amit majd én adok meg. Bármi más szóba jöhet de bizonyos esetekben akár visszamehet a kártyára is az összeg.

Hogy miért is fontos ez? majd később kitérek még erre. Jelenleg én is csak mindössze 2db. ilyen portált tudok itt a Földön 🙂 nem szükségszerű, hogy Magyarországon legyen az online portál.

 

Ha neked tudomásod van egy online portálról mely megfelel a fentiekben leírtakkal, akkor kérlek írj a csomautazas@gmail.com-ra és ha működik a “trükk”akkor meghálálom 200.- euróval vagy egy ingyenes éves tagságit kapsz hozzám.

Továbbá ha bárkinek bármilyen trükkje van ami használható az utazásokhoz és nem nyílvános, számomra is ismeretlen, kérlek ugyan csak írj a csomautazas@gmail.com-ra 200.- euróval jutalmazok minden egyes trükköt vagy teljes hozzáférést adok az oldalamhoz.

 

A következő hetekben el szeretnélek vinni titeket egy teljesen más világba. A mérföldek és a pontok világába. Fantasztikus dolgokat lehet a mérföldekből illetve pontokból létrehozni és  a legtöbb esetben még csak repülni sem kell hozzá. Sok más csatorna létezik, hogyan tudunk mérföldeket szerezni amit majd beváltunk ingyen repjegyekre vagy ingyen éjszakákra, valamelyik szállodában, valahol a világon. Csak akkor fogod megérteni az “ingyen” foglalásokat ha figyelmesen elolvasod a teljes bejegyzést.

 

És most vissza a Hilton szállodák ingyen foglalásához:

Izgalmas dolgok vannak a Hilton oldalán ha jobban megfigyeljük a pontozó rendszerét. Néhány hónappal ezelőtt néhány szállodát leértékeltek, míg néhányat felértékeltek, (a pontozó rendszerben) de most nézzünk meg egy példát, illetve a pontrendszerét:

Itt láthatod a kategóriákat:

 • kategória 1:  Max. 5.000 pont

 • Kategoria 2: Max. 10.000 Pont

 • Kategoria 3: Max. 20.000 Pont

 • Kategoria 4: Max. 30.000 Pont

 • Kategoria 5: Max 40.000 Pont

 • Kategoria 6: Max. 50.000 Pont

 • Kategoria 7: Max. 60.000 Pont

 • Kategoria 8: Max. 70.000 Pont

 • Kategoria 9: Max. 80.000 Pont

 • Kategoria 10: Max. 95.000 Pont

 

Kategória 1 és 2: Szállodák alacsony vagy közép szinten vannak beárazva. Legtöbb esetbe 3 számjegyű összeg alatt nem lehet foglalni  de ponttal igen.

Kategória 9 és 10:  Szállodák melyek extrém drágák ( akár 4 számjegyű összeget is elkérhetnek) – de a pontoknak  köszönhető, hogy maximalizálva van a határ – sokkal jobb áron lehet foglalni.

9,10 -es kategória például a Maldív szigetek Conrad Rangali.

 

Legtöbb ember számára nagyon kedvelt úticél Egyiptom, ezért szeretnék most itt kezdeni, és nézzük meg a Hilton Sharm Waterfalls Resortot egy éjszakára az árat pontokban és ha pénzt adnánk ki érte:

 

5000 pont

Képernyőfotó 2018-07-06 - 15.44.17

 

Vagy:
82,- USD -ár a legolcsóbb ár, reggeli nélkül és még a 82,- USD-hoz hozzá jön az adó

 

Képernyőfotó 2018-07-06 - 15.57.53

 

A kérdés most az, hogyan szerzzünk pontokat és ha lehetséges akkor legyen is ingyen!? Sok opció van de az egyik legjobb az AmericanExpress. Ha Amex kártyád van (ami most rajtam kersztül lehetséges neked is, (tudj meg többet itt) akkor minden vásárláskor kapsz egy úgynevezett Membership Rewards pontot minden elköltött 1 euró után az első 20 ezer pontra minden évben pedig egy 1,5 % -os szorzó van. 
De van még egy jobb opció: Az arany kártya az első évben ingyenes és kapsz érte 15.000 pontot ha megigényled most nálam. A feltétele, hogy az első 3 hónap alatt költs el 1000.- eurót (kb 325 ezer forintot három hónap alatt) és azonnal jóváírják a 15.000 pontot. Kezd megvilágosodni mindenki előtt, hogy 15 ezer pontért már 3 éjszakát foglalok a fenti Hilton szállodában teljesen ingyen?
Az American Express pontokat átutalhatod a Hilton számládra és az átváltás 1:1 -hez:

Képernyőfotó 2018-07-08 - 10.00.24
Ha nincs hiltonszámlád akkor regisztrálnod kell: itt

De még csak most jön az igazi trükk:

Ajánld tovább ezt a fantasztikus kártyát barátaidnak, rokonaidnak, ismerőseidnek. Minden Ajánlás után 15.000 ezer pontot kapsz amit jóváírnak a számládon!  Ha te ajánlod tovább független attól, hogy az ajánlott személy elkölti az 1000.- eurót az első hónapban vagy sem, te mindenképpen megkapod a 15.000 pontot! Két ajánlás után generáltál 30.000 pontot. Ez azt jelenti, hogy 6 éjszakát foglalhatsz ingyen a fenti szállodában 2 főre! És ez tényleg ingyen van, hiszen a Hilton semmiféle plusz adót nem számol fel ha pontokkal foglalsz.

Miként tudjuk mégjobban “kihasználni” az AmericanExpress kártya által adott lehetőségeket?

A Kulcs a Platina kártya. Akinek engedi a pénztárcája, én mindenképpen ezt ajánlom, több okból kifolyólag is. Ha ez a kártya a zsebedben lapul a világ egyik legjobb biztosítását birtokolhatod , erről  is olvashatsz  az AmericanExpress bejegyzésemben amit fentebb belinkeltem.
Továbbá: Ha továbbajánlod a Platina kártyátakkor  már 30.000 ezer mérföld üti a markod! És most azt gondolod, hogy egy csapásra generáltál 6 éjszakát?! Akkor ki kell, hogy ábrándítsalak .. Mert itt egy csapásra több mint 7 éjszakát generáltál ingyen, sőt már ingyen jár a reggeli két főre de itt még nem állsz meg, hiszen kapsz egy Upgrade-t a szállodában ahol a  szobát foglaltad . Például  ha lefoglalod 5000 pontért az alap szobát és a szálloda feltesz téged egy magasabb kategóriájú szobába. (A Platina Amexel mindaddig megvan az arany státuszod a Hilton szállodáknál ameddig a kártya nálad van, akár örökre)
A következő kategóriát ha foglalnád akkor az már 45000 pontba kerülne  ugyan abban a szállodában, illetve ha pénzért akkor már 100.- USD felett járnál  plusz adók és még csak reggelid sem tartalmazná az ár. Ha Platina kártyád van akkor upgrade -elnek a következő szintre ingyen és a reggeli is benne lesz 2 főre.

Képernyőfotó 2018-07-06 - 16.29.42

De miért van ez így? 
Ha AmericanExpress Platina kártyád van akkor a világ legtöbb szállodájában (nem csak a Hilton csoportnál) szerzel valamilyen státuszt, és ez mindaddig érvényes amíg a kártyát a kezedben tartod, akár örökre. Ebbe az esetben megszerzed a Hiltonnál teljesen ingyen az arany státuszt és a Hilton a következöt mondja: Ha aranykártyás vagy akkor ingyen van egy upgrade a következő szobakategóriába, továbbá benne van a reggeli is 2 főre. 

DE A LEGJOBB MÉG CSAK MOST JÖN!

Platina tag leszel az AmericanExpress Platina kártya által és ha pontokkal foglalsz minden 5-dik éjszakát ingyen kapod. Ezért írtam fentebb, hogy nem 6 éjszaka, hanem 7 éjszaka jár!
Itt látjátok ha végig megyek a foglaláson, November 5 és 10 között, csak 20 ezer pontot számol fel 25 ezer helyett. (normál esetben 5000 X 5 éjszaka 25 ezer pontot kéne levonnia a rendszernek) Ha még nincsen státuszod a Hiltonnál nem fogja neked kiadni a rendszer:

Képernyőfotó 2018-07-06 - 16.37.26

 

és itt is láthatjátok: 9 sor: 5th Night Free on Reward Night

Képernyőfotó 2018-07-06 - 16.45.32

Bővebben: http://hiltonhonors3.hilton.com/en/explore/benefits/index.html
De itt még mindig nincsen vége! Ha platina kártyád van akkor te és partnerd a világ több mint 1000 repterén használhatod a lounge-ot ingyen független attól, hogy milyen osztályon utatzol. (Itt minden “grátisz” étel, ital ) ugyanis megkapod teljesen ingyen a “Priority passot” ez jár ajándékba a kártya mellé:
Fontos! Ha platina kártyád van akkor a partnerednek is igényelhetsz 1 db. kártyát. Erre nincsen feltétlenül szükséged, de ezt azért érdemes mert teljesen ingyen van, így neki is lehetséges a Priority Pass és ő is tudja használni reptéri lounge-ot.

én1

Nézd meg a platina illetve az aranykártya előnyeit itt 

Ha szeretnél Szeptember 8-án részt venni a gyönyörű Kempinski szállodában egy oktatáson és elsajátítani a legjobb trükköket illetve megtanulni, hogyan foglald az első osztályú jegyeket irányonként akár 400.- 500.- eurótól akkor olvasd el ezt itt

Magyarországon a hitelkártyák nevetségesek. Nevetségesek mert 2018 ban még ott tartanak, hogy készpénzt térítenek vissza 1 év után ami csak néhány ezer forint jó esetben és ezen felül semmi pluszt nem adnak!
Próbáld ki például az AmericanExpress aranykártyát teljesen ingyen 1 évig, teszteld le és garantálom, hogy nem fogod megbánni! Ha 1 év után nem szeretnéd akkor csak egyszerüen küldesz egy emailt, hogy nem szeretnéd tovább igényelni. Ha bátrabb vagy kezd egyből a Platinával, főleg ha sokat utazol sokkal jobban megéri.

A formanyomtatványt melyet ki kell töltened és vissza kell küldened az email címemre itt találod.

Fontos: Mivel Ausztriában van az AmericanExpress, nyelvi problémáid sem lesznek, dolgozik ott egy Magyar hölgy akinek majd megadom az email címét. 
Most nézzük meg, hogy mit tudunk foglalni 1 hétre, 2 főre, teljesen ingyen, plusz ha Platina kártyád van akkor a reggeli is benne van illetve egy jobb szobakategória:

Hilton Sharm Waterfalls Resort:

én1
én2
én3
Fontos: Ha nem látsz 5000 pontért éjszakát akkor keress egy másik dátumot, vagy egy másik szállodát mert néha ha sok a foglalás az adott szállodában akkor felemelik a pontszámot. Ugyanakkor ha ragaszkodsz a dátumhoz, menj vissza 2 naponként az oldalra és keress újra rá, mert sokszor felszabadul hely és könnyedén le lehet foglalni.
Sok szállodát lehet foglalni 5000 pontért a nagyon drága helyekel mint például  a Maldiv szigeteken 95.000 pontot kérnek el egy éjszakáért. Ez a Conrad Maldív szigetek, minden bizonnyal egyik legjobb szálloda a Maldívszigeteken:
én1

Most nézzük meg egy kicsit közelebbről mert itt van a Hilton oldalán az online foglalási rendszerében egy hiba:

Izgalmas utak, izgalmas bejegyzések, izgalmas trükkök! Programhiba!!

Mi lehet a Programhiba?
A Conrad Maldív-ért fő szezonban akár 1000.- USD -árt is elkérhetnek  egyetlen éjszakáért, vagy bőven felette plusz adó. Pontokkal mindössze 95 ezerbe kerül.
A Beach Villa 729.- USD-ár plusz adó  (kb 1000.- USD -ár) vagy 95.000 pont mindennel együtt:
Képernyőfotó 2018-07-06 - 18.26.46

És ez, a Fantasztikus Vízi Villa (víz feletti bungaló, mindenki nagy álma) 1012.- USD -ár plusz adó vagy 95.000 pont. Ez a pontozás minden bizonnyal el van írva, hiszen egy magasabb kategória nem lehetne ugyan annyi pont, mint az alacsonyabb kategória, ráadásul itt már egy vízfeletti bunglót kapsz.
Képernyőfotó 2018-07-06 - 18.28.58
És egy ilyen fantasztikus víz feletti Bungalóban élvezed a romantikus nyaralásodat ingyen:
Family Water Villa Deck
én2
én3
És itt romantikusan vacsorázhatsz pároddal mivel a Maldív szigeteken csak is kizárólag a Conrad (Hilton csoport) szállodában lehetséges a víz alatt: 
én1

A Water Villa után a Superior Water Villa következik ahol már 346.000 pontot kérnek. Tehát a fenti ár legalább 100.000 ponttal el van írva. És mindenhol reggeli nélkül vannak ezek az árak, de ha Platina kártyád van akkor a reggeli is ingyen van 2 főre, naponta.
Képernyőfotó 2018-07-06 - 18.31.48

Tudtad?

Már idén 2018 – ban, Novemberben megnyílik a világ első víz alatti rezidenciája a Conrad Rangali Luxus resort -ban. A luxus resort 20 éve nyitott meg a Maldív szigeteken luxus szállodáját és most újabb 15 millió USD-t fektet be ebben az új forradalmi koncepcióba.
Az üdülőhelynek van már tapasztalata, hiszen neki van itt a szigeten egyedülállóan egy víz alatti étterme.

Ez az új víz alatti villa a “The Muraka” névre lesz keresztelve ami azt jelenti, hogy: “Korallok” és két emeletes lesz az egyik szint víz felet míg a másik 5 méterrel a víz alatt helyezkedik el. A víz alatt lesz a hálószoba egy nappali és egy fürdőszobát is kialakítanak.

A fenti szinten még “fitneszterem” is lesz:én1
én2
én3
én4
én5
én6
én7
És akkor még egyszer néhány kép arról, hogy jó esetben mit tudtok foglali ingyen illetve a 95 ezer pontért amit generáltunk. Ha igazán egy romantikus nyaralásra vágysz akkor merem ajánlai a Conrad szállodát a Maldív szigeteken, mert ez az egyik legjobb ott. 95 ezer pont nem kevés de ha nekiállunk és összegyűjtünk néhány ajánlást akkor egy idő után meglesznek pontjaink és elutazhatunk 10 napra amiért ha platina kártyánk van akkor csak 8 X kell kifizetni a pontokat és reggelivel együtt lesz egy felejthetetlen nyaralásunk ebben a luxus szállodában ingyen. De ha csak egyszerűen a napi vásárlásokra használjuk kártyánkat akkor is előbb vagy utobb meglesznek pontjaink.
Figyelem: Ha céged van akkor az Amex kérésedre kiállít egy céges kártyát is teljesen ingyen ahol külön kezelheted céges ügyeidet majd a pontokat ugyan úgy megkapod és ezáltal még hamarabb eljutsz a kívánt nyaralásodra)
Conrad Maldív szigetek:

Most menjünk tovább és nézzük meg, hogy mennyiért lehet például a Hawaii szigeteken a gyünyörű Waldorf Astoriát foglalni:
Ugyan úgy 95.000 pontot kér a rendszer:
Képernyőfotó 2018-07-06 - 20.43.24
És itt lakhatunk: (Amúgy Hawaii szigeteken több Hiltont is lehet foglalni már mindössze 40 ezer pontért)
én1
én2
én3
Utoljára hagytam 2 igazi “fimomságot” melyekből az egyiket fogom a jövőhéten tesztelni: Startoljunk egy 2 kategóriájú szállodával ami egy kivételesen modern épület:
Doubletree By  Hilton Kuala Lumpur:
én1
én2
én3

Egy alap szoba átlagban 100.- euróba kerül a Hilton Honors tagoknak, de néha sokkal drágább és ez csak azért mert nagyon jó helyen helyezkedik el.
 
 Trükk: Mindössze 10.000 pontért megkaphatod ezt a luxus szállodát: 
Képernyőfotó 2018-07-07 - 21.59.18

 

Van még egy “ínyencség”

Szerettél volna mindig is nyaralni egy Luxus Hilton szállodában ingyen? 

Hilton Salalah Resort (Oman) mindössze 10 ezer pontért foglalható!

Nagyon kevesen ismerik Salalah-t! Salalah Omanban van és arról ismert, hogy a klímája nedvesebb mint Oman más területén. Ezért Salalah olyan mint egy zöld Oázis a sivatagban. A legszebb üdülő itt a Hilton mely a tripadvisor oldalán az első helyen van.
Valamiért a Hilton oldala “csak” 10000 pontot kér (hónapokkal ezelőtt csak 5000 pont volt) amit mi ingyen tudunk akár generálni, de ha 5 éjszakát foglalunk akkor az ötödik ingyen van tehát már is csak 8 ezer pontot fizetünk éjszakánként és ha Paltina AmericanExpress kártyánk van akkor a reggeli grátisz 2 főre, plusz még egy jobb szobakategória is jár.
Íme a Hilton Salalah:
én1
én2
én3
én4
én5
én1
én2
Itt látjuk, hogy mindössze: 10 ezer pont:
Képernyőfotó 2018-07-06 - 21.08.03

Megjegzés: Mivel elégé feszült a helyzet Törökországban, szinte mindenik Hilton szállodát visszaállítják egy kategóriával, némelyiket 4  kategóriával. Emiatt nagyon olcsón lehet foglalni a Hilton szállodákat, mindössze 5000 pontért  a Magyarok által kedvelt Törökországban.
Itt láthatod a kategóriákat újra:

 • Kategoria 2: Max. 10.000 Pont
 • Kategoria 3: Max. 20.000 Pont
 • Kategoria 4: Max. 30.000 Pont
 • Kategoria 5: Max 40.000 Pont
 • Kategoria 6: Max. 50.000 Pont
 • Kategoria 7: Max. 60.000 Pont
 • Kategoria 8: Max. 70.000 Pont
 • Kategoria 9: Max. 80.000 Pont
 • Kategoria 10: Max. 95.000 Pont

 

Kategória 1 és 2: Szállodák alacsony vagy közép szinten vannak beárazva. Legtöbb esetbe 3 számjegyű összeg alatt nem lehet foglalni  de ponttal igen.

Kategória 9 és 10:  Szállodák melyek extrém drágák ( akár 4 számjegyű összeget is elkérhetnek) – de a pontoknak  köszönhető, hogy maximalizálva van a határ – sokkal jobb áron lehet foglalni.

9,10 -es kategória például a Maldív szigetek Conrad Rangali. 

Most még egy pillanatig térjünk ide vissza: A bejegyzésem elején volt egy megjegyzésem ami a következőről szólt:

Figyelemen! Mindenekelőtt
 
Olyan portált keresek vagy bármilyen online felületet ahol képes vagyok fizetni Amex-el, a végén lesztornózom úgy, hogy a pénz nem a kártyára megy vissza hanem lehetőségem van arra, hogy a saját számlámra utaltassam az összeget, illetve egy olyan számlára amit majd én adok meg. Bármi más szóba jöhet és bizonyos esetekben akár visszamehet a kártyára is az összeg.
Hogy miért is fontos ez? majd később kitérek még erre is! Jelenleg én is csak mindössze 2db. ilyen portált tudok itt a Földön 🙂
Ha neked tudomásod van egy online portálról mely megfelel a fentiekben leírtakkal, akkor kérlek írj a: csomautazas@gmail.com-ra és ha működik a “trükk”akkor meghálálom 300.- euróval vagy egy ingyenes éves tagságit kapsz hozzám!
 
Továbbá ha bárkinek bármilyen trükkje van ami használható az utazásokhoz, kérem ugyan csak írjon a csomautazas@gmail.com-ra 200.- euróval jutalmazok minden egyes trükköt vagy teljes hozzáférést adok az oldalamhoz. 
Remélem mindenkibe felcsillant a remény 🙂 Magyarországon jelenleg én 2 olyan portált is tudok ahol vásárolok “valamit” az AmericanExpress kártyával aztán nem kérem amit vásároltam, egyszerűen lesztornózom. Igen ám de mivel már egyszer kifizettem ezért megkapom érte az MembershipRewards pontokat, másképpen az Amex pontokat amit átutalok akár a Hilton számlámra és már is megvannak az ingyen éjszakáim. Tehát gyakorlatilag ingyen generálom a pontokat.
 
Fentebb már megjegyeztem, hogy olvassátok át az AmericanExpress bejegyzésemet, mert tényleg lehetséges mindenkinek és így még jobban átlátjátok a lehetőségeket. itt
 
Még egy hihetetlen dolog: Az Osztrák AmericanExpress nem úgy működik mint Magyarországon.(habár már Magyarországról kivonult, OTP-nél lehetett régebben igényelni)  sokkal több lehetőséget rejt!
Ha valaki Platinakártyát igényel az gyakorlatilag korlátlan és semmi köze a számládhoz, mivel az “Amex” csak megelőlegezi neked az összeget, azonban kb 35 nap után levonja a számládról az összeget melyet elköltöttél. Jó néhány klubtag már megkapta és használja a kártyát és kifogástalanul működik.
 
Most figyeljetek: A lényeg, hogy ahol én a pontokat generálom ingyen, nem a saját pénzemet használom, hanem az Amex pénzét, de végül amúgy is lesztornózom ezért megkapom a pontomat a pénz visszamegy az Amex számlára még azelőtt mielőtt a havi elszámolás megtörténne és újra kezdem. A Platina kártyával akár már az első hónapba lehet 20 ezer eurót költeni ez = 20.000 pont és a 1,5% -os szorzóval máris generáltál 30.000 pontot és ez már egy hét ingyen például a csodálatos Hilton szállodában Omanban, 2 főre reggelivel együtt plusz jár egy szoba upgrade is, az arany is enged 10 ezer euró költést egyszerre de ha visszautalod az összeget akkor tovább lehet generálni a pontokat. Hangsúlyozni szeretném, hogy ebben az esetben nem a saját pénzedet használod, hanem egy hitelintézetét ez egy hihetetlen és fantasztikus dolog.
 
Miért írtam azt, hogy a Platina kártya gyakorlatilag korlátlan?
 
A következőképpen működik az Amex:
 
Van egy robot ami figyeli a költési szokásodat. Ha az első hónapban 20 ezer eurót költesz a következő hónapba már megengedi a 25 -30 ezret, az azutáni hónapba pedig a 35 – 40 ezret és így tovább. Az Arany is elmegy valameddig de az már nem korlátlan.
 
Vigyázat! Senkinek eszébe ne jusson olyasmi, hogy költ a kártyáról és nem fizeti ki illetve az Amex nem tudja levonni a számláról az összeget! Ez bűncselekmény és a törvény teljes szigorral bünteti!
 
Érdekes:  Magyarországon jelenleg 2 portált ismerek melyekkel ezt a trükköt meg lehet csinálni! (fizetés, sztórnózás és visszautalás) Ezt itt nem mondom el senkinek, de Szeptember 8-án a Tanfolyamon az egyik trükkről lerántom a leplet. Ha szeretnél a tanfolyamon részt venni olvasd itt el a feltételeket. A tanfolyamon még “komolyabb” trükkök lesznek sokat foglalkozunk majd az első osztály és a Business repjegyekkel ami majd számotokra is meghökkentő lesz, ahogyan majd az online rendszert kijátsszuk. 
 
Továbbá:
Ha bárkinek bármilyen trükkje van ami használható az utazásokhoz, kérem ugyan csak írjon a csomautazas@gmail.com-ra 200.- euróval jutalmazok minden egyes trükköt vagy teljes hozzáférést adok az oldalamhoz.

…..és mint már írtam: ha valaki tud ilyen portált amelyről fentebb írtam várom jelentkezését.
Remélem tetszett mindenkinek ez a hosszúra sikeredett bejegyzésem, próbáltam érthetően fogalmazni ha nem sikerült teljesen akkor elnézést kérek.
Kövess instagramon: d.csomaandras
Jelentkezz a Szeptember 8-án tartandó tanfolyamomra itt még több érdekességet sajátíthatsz el: itt

Az oldalon szereplő bejegyzések csomautazas.blog szellemi tulajdonát képezik ezért annak más helyen való publikálása jogi következményeket von maga után!

 

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!