Error Fare 5 csillagos Luxus szálloda Charmain lakosztályának foglalása: 368m2, 80.- euró -ért. Hyatt "Chairman Suite" lakosztály A rendes ára: 3543.- euró Izgalmas utak, izgalmas bejegyzések, izgalmas trükkök!

"ERROR FARE" árak

Error Fare 5 csillagos Luxus szálloda Charmain lakosztályának foglalása: 368m2, 80.- euró -ért. Hyatt "Chairman Suite" lakosztály A rendes ára: 3543.- euró Izgalmas utak, izgalmas bejegyzések, izgalmas trükkök!

Error fare  5 csillagos Luxus szálloda Charmain lakosztályának foglalása: 368m2, 80.- euróért. Hyatt Charman lakosztály 80.- euró, 3543.- euró helyett. 

Ha van tagságod a csomautazas.blog -hoz akkor sosem fogsz lemaradni a legjobb ERROR FARE árakról, amit most példával fogok bemutatni nektek, nekem sikerült lefoglalnom.
Némely online portál kirak elég gyakran nyilvánosan Error Fare árakat. Ezzel egyetlen egy baj van. Nem lehet foglalni.
Ha valami nyilvános lesz és le is tudod foglalni, minden bizonnyal le fogják sztornózni, kivéve ha az úgynevezett error fare ár csak reklámnak szolgált. Én csak is kifejezetten a tagok között osztom meg a legjobb, legérdekesebb trükköket, error fare-t, így meg van annak az esélye, hogy nem lesz lesztornózva. Minden más érdekes dolgot kiteszek nyilvánosan főleg ami a mérföldgyűjtését illeti.
Azt amit most be szeretnék mutatni nektek 3543.- euróba kerül egyetlen éjszaka, nekem sikerült 80.- euróért lefoglalnom.
Néhány hete lehetett, hogy a Hyatt luxus szálloda oldalán érdekes dolgok voltak, ugyanis majdnem minden szoba típusra ugyan azt az árat mutatta. Például itt az alap szoba 80.- euró volt, de ugyan ezt az árat mutatta a “Chairman Suietre” is.
Most nézzük meg , hogy miként is nézett ki a foglalás:

Képernyőfotó 2018-05-23 - 16.35.44
Képernyőfotó 2018-05-23 - 16.34.53
7 éjszaka összesen, adókkal együtt: 637.- euró
Képernyőfotó 2018-05-23 - 16.38.25
És most nézzük meg, hogy valójában mennyibe kerül egyetlen éjszaka:
Képernyőfotó 2018-05-23 - 16.42.01
3543.- euró! A Chairman Lakosztály drágább mint az Elnöki lakosztály, és nagyobb is. 7 napot foglaltam, adókkal együtt: 637.- eurót fizettem. Az utóbbi ár még csak meg sem közelíti azt az árat amiért egyetlen éjszakáért kell fizetni normál esetben!
Számomra is megdöbbentő volt az ár és számoltam azzal is, hogy lesztornózzák. Amúgy vannak nagyon jó trükkök, hogy milyen “dumát” vessünk be ha le is szeretnék sztornózni foglalásunkat. Erről majd szó esik a tanfolyamon is, itt olvashatsz többet: “Learning by Doing”

És akkor ezek után mi történt?
Eltelt néhány hét és jött a Hyatttól egy email, melyben a következőket írták:

Dear Mr. Csoma

Warm greeting from Hyatt Regency Tianjin East and hope this email finds you well!
I am Nancy, Director of Rooms. It is our great pleasure to have you with us. We would like to seek your assistance to check if you could help us with the upcoming reservation on the 22th of July for 5 nights, our sincere apologies that our colleague make a mistake to setup a wrong rate to the Chairman suite, we would like to check do you mind to change to stay in an Executive suite during that period of time, and we will arrange a complimentary Tianjin airport pick up and welcome buffet dinner in our Market Café on the 22th of July the for you and your guest if you do not mind.

Many thanks for the great support and our sincere apologies for the inconvenience.

Please do not hesitate to contact me if anything we could arrange at any time.

With best regards

Nancy Chen
Director of Rooms 房务部总监

HYATT REGENCY TIANJIN EAST 天津东凯悦酒店
126 Weiguo Road, Hedong District, Tianjin, 300161, People’s Republic of China
T: + 86 22 2457 1234 M: +86 185 0222 6898 E: nancy.chen@hyatt.com
tianjin.regency.hyatt.com
Röviden: bocsánatot kérnek mert az árak el lettek írva és felajánlanak helyette egy Executive lakosztályt, sőt egy reptéri transzfert is teljesen ingyen de itt még nem álltak meg, szeretnének kedveskedni nekem és partneremnek egy vacsorával a Market Cafeban.
A következőt írtam nekik:

Dear Nancy ,
Thank you your request. I booked the Chairman suite about 2 month ago and I already booked my First class ticket to China . Your offer is absolutely unacceptable.
Best regards,

Csoma Andras

 

(Szerintem sosem kell regényeket írni. Egy jó is csípős mondat bőven elég vagy egyszerűen azt írod, hogy első osztályon megvetted jegyeidet és nem szeretnéd  lemondani emiatt. Ezt még akkor is írhatod ha economy-n utazol, hiszen nem áll jogukban ellenőrizni de feltételezik, hogy pénzed is van így nagyobb eséllyel indulsz a lakosztályért)

 

Nancy válasza:

Dear Mr. Csoma
 Thank you for the email.
 Sure, warm welcome! We will prepare the nice suite for you, not the Executive suite.
Please help to let us know your arrival time when you have it 🙂
 Thank you
Nancy 

From: Andras csoma [mailto:d.csomaandras@gmail.com]
Sent: Saturday, June 30, 2018 6:11 PM
To: Chen, Nancy (ETIHR) <nancy.chen@hyatt.com>
Subject: Re: Reservation #3988228 at Hyatt Regency Tianjin East

A szálloda Tianjinben van (Kína) és tudtátok, hogy itt van a világ  legmenőbb könyvtára:

És akkor most nézzük meg, hogy mit sikerült foglalnom 80.- euróért: 370m2-et. Ezúton szeretnék egyik Klubtagnak gratulálni, hiszen neki is sikerült lefoglalnia ezt a gyönyörű lakosztály, ő 1 héttel előttem lesz ott. @rolandhorváth

én1

ETIHR_P019

ETIHR_P020
ETIHR_P018

Hamarosan megosztom veletek a következőt ami nyilvános is lesz:  Hilton, WaldorfastoriaConrad szállodák foglalása világszerte akár ingyen. Sőt egy programhibát is megosztok veletek ami a mai napig működik.

Szeretnél tag lenni a csoportomban, hogy ne maradj le a legjobb trükkökről vagy Error Fare árakról? Az éves tagsági mindössze 500.- euró és 1 éven keresztül hozzáférést kapsz a legjobb trükkökhöz. Ezenfelül csatlakozol a Facebook zárt csoporthoz ahol majd a legújabb trükköket illetve error fare árakat osztom meg veletek.

A tagsági mellé fél éves fitnesz bérlet is jár ami átadható. 

Írj egy emailt a csomautazas@gmail.com-ra
Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!