"Learning by Doing" HAMAROSAN újra oktatás lesz, a csodálatos 5 csillagos Kempinski szállodában. Izgalmas utak, izgalmas bejegyzések, izgalmas trükkök! 2018. Szeptember 8

Oktatás

"Learning by Doing" HAMAROSAN újra oktatás lesz, a csodálatos 5 csillagos Kempinski szállodában. Izgalmas utak, izgalmas bejegyzések, izgalmas trükkök! 2018. Szeptember 8

Utazz velem!

Mert utazni jó! Világot látni jó! Új, izgalmas helyeket felfedezni jó!
De drága. Nagyon drága. Ó, én azt sose engedhetném meg magamnak…
Mindenkitől ezt a választ kapom.

2018. szeptember 8.

Nem, nem írtam el a dátumot! Tudom, milyen nap van ma. Sőt, még ennél is többet tudok. Tudom, milyen nap lesz ez a szeptember 8-a!
A nap, amelyik megváltoztatja az életedet!
A nap, melynek végére új értelmet nyer számodra a szó: utazás!
Ezen a napon tanfolyamot tartok Budapesten, az 5 csillagos Kempinski Hotelben!
Hogy miről lesz szó?
A legnagyobb trükkökről rántom le a leplet, amik csak léteznek a repülés történetében!

  • Hogyan gyűjthetsz mérföldeket.
  • Hogyan válthatod be őket.
  • Hogyan foglalhatsz szállodát pontokkal.
  • Az American Express kártya előnyei.
  • Online programhibák, titkos utak.
  • Egyet fizet, kettőt kap akciók.

 

És akkor most nézzük egy kicsit részletesebben:
Amellett, hogy a repülőjegyek drágák, az embernek a haja is égnek áll a rengeteg reptéri hercehurcától. Sorba állunk a check-in pultnál, hogy feladjuk a bőröndöket, aztán sorba állunk a biztonsági kapunál, az útlevél ellenőrzésnél, a terminálban egy kávéért, a gépnél a beszálláshoz…
És irigykedve nézzük, hogy a Business osztályon utazók mindezt megússzák. Sőt, még több csomagot is vihetnek fel, és a terminálban a Business váróban üldögélhetnek, egy pohár ingyen pezsgő és egy kis snack társaságában.
Elképzelhetetlennek tűnik, hogy ezt te is megengedheted magadnak, igaz?
De csak mert még nem voltál ott egyetlen tanfolyamomon sem, és nem tudod, miként érhetnéd el ezeket a kiváltságokat! Akik egyszer már meghallgatták az előadásomat, soha többé nem utaznak turista osztályon, ezt garantálhatom.
Nem hiszel nekem? Itt (link) elolvashatod a részletes bejegyzésemet arról, miként utaztam haza Amerikából a Lufthansa első osztályán – mindössze 790.- euróért! (Még a stewardess is elájult, amikor meghallotta, mennyibe került nekem a repülőjegyem. Azt mondta, hátul, az economy osztályon többet fizettek az emberek.)

A tanfolyamon bemutatom ezt a trükköt is.

Ma már minden légitársaságnak van hűségprogramja, ha ezeket jól ismered, és megtanulod kihasználni a bennük rejlő hatalmas lehetőségeket, potom áron juthatsz egyébként méregdrága repülőjegyekhez! Gyűjtsd a pontokat, váltsd át őket mérföldekre, vagy foglalj velük szállodai szobát, vagy utazz egy út áráért kétszer – egy új világ tárul fel előtted, garantálom!
Magyarországon a pontgyűjtés még nagyon gyerekcipőben jár. Az emberek általában nem is tudnak erről a lehetőségről, és akik tudnak róla, sem gyűjtik a mérföldeket, vagy ha igen, akkor nem a leghatékonyabb módon.
Van egy kedves ismerősöm, aki nagyon sokat utazik. Az Emirates légitársaságnál gyűjti a mérföldeket. Ha tudná, mekkora hibát követ el, biztosra veszem, hogy azonnal felmondaná ott a mérföldek gyűjtését. Ha csak egyetlen előadásomat is meghallgatta volna, már rég 490.- euróért utazna First Classon a Lufthansával!
És ehhez semmi másra nem volna szüksége, mint egy
American Express kártyára!
Merthogy nem csak a légitársaságok hűségprogramjával lehet pontokat szerezni. A hitelkártyád megjutalmaz téged! Érdekel, hogyan? Olvasd el: itt.
Természetesen ez még nem minden – számíthatsz rám! Szeptember 8-án fény derül az online programhibák titkára! Olyan utakkal ismertetlek meg, melyek folyamatosan „error fare” árban vannak fent a neten, évek óta nem törlik őket a rendszerből. Nem könnyű megtalálni őket, de az én módszeremmel neked is sikerülni fog – csak ámulnak majd a barátaid, hogy már megint semmi pénzért utazol varázslatos helyekre az első osztályon!
Tudnod kell, hogy amiket megosztok veled, mind legális megoldások, semmi törvénybe ütköző nincs közöttük. Csak azért nem árulhatom el mindet nyíltan, itt, a blogon, mert akkor nagyon gyorsan megszűnnének. Ez csak a kiváltságosoknak járó információ.
Szeretnél te is a kiváltságosok közé tartozni?
Akkor szeretettel várlak szeptember 8-án a Kempinski Hotelben!
A tanfolyam egész napos, reggel 9:00 órakor kezdődik és kb. 17:00 óráig tart. A termünket az első emeleten találod (Room Six). Keresd a kivetítőkön a csomautazas.blog.trükkök feliratot, ott minden információt megtalálsz, de természetesen a recepciósok is szívesen segítenek.
A tanfolyam ára 390.- euró, ez tartalmazza a kávét, teát, üdítőt, házi aprósüteményeket, szendvicseket és egy ebédet is – valamint egy fél éves fitnesz bérletet a (írd be a nevet, címet) konditerembe.
A létszám korlátozott, jelentkezz most : csomautazas@gmail.com!
Számlaigényedet, kérlek, már a jelentkezéskor jelezd nekem.
A tanfolyamon lehetőséget kapsz rá, hogy csatlakozz a zárt Facebook csoportomhoz, ahol hétről hétre nyomon követheted a legújabb trükköket, illetve a blogger oldalam zárt linkjeit is elérhetővé teszem neked, ahol minden le van írva lépésről lépésre, csak követned kell.
Néhány kép az előző tanfolyamról – kedvcsinálónak:
én2
én3
én4

Címkék:
Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!