Izgalmas utak, izgalmas bejegyzések, izgalmas trükkök! Business Classon Amerikába 450.- euróért retour jegy. A TRÜKK!

Repülőjegyek

Izgalmas utak, izgalmas bejegyzések, izgalmas trükkök! Business Classon Amerikába 450.- euróért retour jegy. A TRÜKK!

Izgalmas utak, izgalmas bejegyzések, izgalmas trükkök!
Business Classon Amerikába 450.- euróért retour jegy. A TRÜKK!

Ha olvasod posztjaimat, csomautazas.blog, követsz facebookon,
illetve Instagramon: d.csomaandras egyre több izgalmas bejegyzést fogsz látni.
Ezért ha nem szeretnél lemaradni semmiről akkor mindenképpen kövess be!
Van, illetve lesz néhány bejegyzés melyeknél a következőt fogod látni: “Protected Exkluzív” ez a bejegyzés csak azok számára lesz olvasható akiknek éves tagsága van az oldalamhoz.
Remélem ezt megértitek, hiszen olyan trükkök ezek, hogy ha nyilvánosak lennének akkor hamar megszűnnének… Illetve Error Fare árak is szerepelnek majd itt de csak is Business vagy First Classon
Amúgy nem kell megijedni 🙂 mert lesznek mindenki számára elérhető lenyűgöző trükkök, izgalmas bejegyzések fantasztikus helyek, tippek, hogy merre utazzatok a nagyvilágba és meghökkentő dolgok amit eddig egy átlag utazó soha nem is gondolt volna, hogy milyen lehetőségek vannak ha egy kicsit jobban odafigyelünk a jegyek illetve szállodák foglalásánál.
Utazási irodák sosem adnának hasonló tippeket, egyrészt: nem érdekük, másrészt ők sem tudnak a legtöbb trükkös foglalásokról, harmadrészt ők is értékesítik más nagyvállalatok utazásait.

Tarts velem és soha többé nem kell utazási irodába menned, ma már minden megtalálható az interneten az online világban.

És most akkor a trükkhöz: miként foglaljunk 450.-euróértBusiness Classon Amerikába repjegyet oda – vissza.
Ez az ár még turistán is ritka, nem hogy Business osztályon.
Az Iberia oldalán van egy fantasztikus promóció, amely a következőt mondja: minden foglalásért most 9000 ezer Bónusz mérföldet kapsz (Aviost)
Ezeket az Aviosokat 10 napon belül jóváírják a számládon. (ha nincsen számlád akkor az Iberia oldalán kell regisztrálnod)
Az egyik trükk az az, hogy el sem kell repülnöd ahhoz, hogy jóváírják mérföldjeidet!  Csak abban az esetben veszik vissza mérföldjeidet ha sztornózod a jegyedet, de ezt mi nem is akarjuk.
Továbbá azt mondja az Ibéria, hogy foglalásonként ír jóvá 9000 mérföldet, lehet akár turista osztály is és maximum 10 X lehet foglalni ami azt jelenti, hogy max 90.000 ezer mérföldet lehet gyűjteni. 

Ha ügyesen taktikázunk és most Szeptemberre , Oktoberre foglalunk  Illetve Novemberre akkor a következő árakat láthatjuk:

Madrid – Ibiza: 30.- euró
Madrid – Mallorca 30.- euró
Santander – Madrid 25.- euró
Lisabon – Madrid 33.- euró
és így tovább….
Fentebb már említettem, hogy el sem kell repülni ahhoz, hogy jóváírják a mérföldeket. Ha éppen ott vagy Spanyolországban akkor még jobb mert el is tudsz akár repülni ezekre a csodálatos helyekre.
De most induljunk ki abból, hogy nem repülünk el, hanem csak is kizárólag  a mérföldek miatt vesszük meg a jegyeket. 
(Az Iberia azt is írja, hogy legkésőbb December 1-ig le kell foglalni az utakat a pontokkal mert utána a pontjaid elvesznek. Decemebr 1-ig foglalhatod de 2019- ben is repülhetsz vagyis csak foglalnod kell December 1-ig és repülhetsz akár a Májusi hónapba is.)
Nézzük meg példaként: Santander – Madrid útvonalat (hiszen ez a legolcsóbb)  10X  25.- euró X 10-el összesen 250.- euró ( ez irányonként van a jegy de az Ibéria foglalásonként írja jóvá a  9000 mérföldet, tehát így tökéletes, és természetesen el sem kell repülünk, így is jóváírják a mérföldeket.)
Példa foglalás:

Képernyőfotó 2018-06-26 - 14.08.59

Elképesztő! 250.- euróért generáltunk 90.000 mérföldet!

Nézzük meg miként foglaljuk New York-ot.

Az Iberia pontok beváltása mindig a mérföldek után igazodik.
Ha Madridból indulsz akkor 2X34000 ezer mérföldre van szükséged egy retour Business Class jegyre: New York, Chicago, Boston és így tovább a Keleti parton, tehát összesen 68.000 pont és kb. 250.- euró adó egy retour jegy Amerikába. Ez azt jelenti, hogy nem is kell foglalnod 10 utat 25.- euróért, hanem elég 8 is.
8 foglalással generáltunk 72.000 mérföldet. Ez került nekünk 200.- euróba, ehhez hozzájön kb. 250.- euró adó, tehát összesen fizetünk Madrid – New York -ért Business Classon egy retour jegyért mindössze 450.- eurót
Budapest és Madrid között vannak szuper olcsó WIZZ Air járatok, ha Amerikába repülsz így is úgy is át kell szállni valahol Európába (persze most már  van a Lotal direkt járat is Budapestről)

Vagy így is eljuthatsz Madridba 150.- Euróért Business classon

https://csomautazas.blog/2017/04/27/utaztal-mar-dreamliner-787-es-boeingen-nem-akkor-most-213-euroert-megteheted-oda-vissza-business-classon/

Ehhez és hasonló trükk rengeteg létezik. ez a poszt azért nyilvános mert Európai idő szerint Június 24 -én az akciónak vége lett.
Csak szeretem volna érzékeltetni veletek, hogy milyen fantasztikus dolgok vannak az online világban. Ha nem szeretnél a legjobb trükkökről lemaradni akkor legyél te is tag az oldalamon.
Ne szomorkodjatok emiatt, vasárnap bemutatok egy másik trükköt ami nyilvános lesz és nem járt le, reggel pontban 10 órakor jelenik meg az oldalamon. Aki eddig még nem foglalta le a szállodát, (hiszen most sokan nyaralni indultok)  akkor remélem a Vasárnapi posztom segíteni fog.
Addig is kövessetek Instagramon: d.csomaandras 
Utószó:

kérlek vegyétek figyelembe azt is, Hogy az Ibériának van egy Peak Season és egy Off Season. Ha a Business jegyeket pontokkal foglaljátok akkor az utóbbi van jobb árban

Itt lehetett látni még a promóciót a jobb oldalt felül ha ide kattintasz 

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!