Miként játszottam ki a rendszert? és csak 790.- eurót fizettem egy First Class repülőjegyért!

"ERROR FARE" árak

Miként játszottam ki a rendszert? és csak 790.- eurót fizettem egy First Class repülőjegyért!

Miként játszottam ki a rendszert? és csak 790.- eurót fizettem egy First Class repülőjegyért!

Rengeteget utazom és állandóan bújom az online oldalakat, hogy felfedezzem a hibákat az online foglalási portálokon.
Amit én alkotok az eltér attól amit néhány utazással foglalkozó portál kiposztol. Ők egyszerűen kirakják az oldalukra, hogy erre vagy arra éppen Error Fare van és fantasztikus áron megkapod a repjegyeket. Igen ám, de ami nyilvános az nem is tart sokáig.
De ha sokáig is tart: tudtad, hogy a légitársaságok  sokszor szándékosan generálnak úgynevezett “ERROR” árakat, mert nem tudják megtölteni járataikat?
Aztán jön egy portál aki büszkén kirakja, hogy: Error Fare és sajnos általában: Economy (turista osztály)
Természetesen ettől függetlenül tényleg vannak, léteznek hibás árak: economyból több, Business az már jóval kevesebb, míg az Első osztály olyan ritka mint a fehér Holló. De mi van akkor ha nem hibás árakat keresünk és nem csak is kizárólag a szerencsénkre hagyatkozunk mindaddig amíg nagy nehezen találunk egy hibás árat, hanem ehelyett az online oldalon magába a programban keressük a hibát?
Na én többek között ezt teszem illetve sokat foglalkozom a mérföldek furfangos használatával, hogy miként lehet őket bedobni a legjobb trükkökre. 
Sajnos manapság sokan nem gyűjtik a mérföldeket illetve ha gyűjtik is akkor azt teljesen vacak módon teszik. Ezen túl sok a panasz arra, hogy hiába próbálunk összeszedni a Lufthansánál 100 ezer mérföldet, így természetesen meglenne a StarAlliance aranykártya, egyszerűen képtelenek  vagyunk rá. 
Pedig ha sokan tisztába lennének azzal, hogy nem is kell 100 ezer mérföld az Aranykártyához, hanem elég a 35 ezer, akkor teljesen másképpen kezdenék el gyűjteni. Továbbá ha mérföld beváltásra kerül a sor mondjuk egy repjegyre bármerre a világon akkor itt is a legtöbb ember helytelenül teszi! 
Legnagyobb hibák a mérföldek beváltására:
1. Tárgyak vásárlása – ez annyira túl van árazva a mérföldekkel, hogy soha ne kövesd el azt a hibát, hogy bármilyen tárgyat is vásárolsz 
2. Economy jegyek vásárlása – Soha ne kövesd el azt a hibát, hogy a mérföldjeidet beváltod turista osztályú jegyekre! (nagyon ritka kivételek vannak) Ehelyett kövesd az úgynevezett “Sweetspot” –okat ahol kedvezően be tudod váltani a mérföldjeidet.  Ha tagságid van a weboldalamhoz akkor látni fogod azt is, hogy miként utazol Business osztályon már 12.750.- mérföldért illetve elsőosztályon már 18 ezer mérföldért. 
Miként használd fel helyesen a mérföldjeidet?
1. Business jegy vásárlásához – Business jegy nem kerül sokkal több mérföldbe mint a turista, viszont sokkal több szolgáltatás és kényelem  jár.
Ha pénzért veszel egy economy jegyet és ugyan arra az útra egy business jegyet sokkal nagyobb a különbség mint a mérföldeknél! A fenti példa mutatja, hogy vannak Business Jegyek 12.750.- mérföldért, itt az Economy jegy 9000 ezer mérföld. Látod azt, hogy a különbség milyen elenyésző? Miközben ha pénzért veszed, ott már óriási az eltérés!
2. First Class jegy –  én mindig ezt ajánlom hiszen ár érték arányba ez éri meg a legjobban! Példaként: egy 8000 ezer eurós jegyet megveszel 1200.- euróért (és én itt ebben az esetben egy tengeren túli oda vissza útról beszélek)
3. Kihasználva az online program hibáit lecsökkented a mérföld mennyiségét a foglalásoknál. Példaként: Ázsia vissza Európába 80 ezer mérföld Business Classon. Ha a helyes trükköt beveted akkor mindössze 21.000 ezer mérföld ami átszámolva ca.: 390.- euró. Ezek a trükkök mind megtalálhatóak itt az oldalamon: csomautazas.blog
De nem is szaporítom a szót tovább hanem elmesélem egyik legjobb trükkömet.
Nem fogom a portál nevét egyelőre elárulni az maradjon titok. Ha csatlakozol a weboldalomhoz akkor te is láthatod majd,  hogy miről is van szó.
Egyszer volt, hol nem volt……
Több online rendszert próbálgatok de nem mindig feltétlenül Budapesti indulással. Törökországnak 2 reptere van. Az egyik a Sabiha Gokcen és a másik az Atatürk. A Sabiha Glokcen –nek a rövidítése: SAW.
Amikor beírtam a foglalási rendszerben Sabiha Glocken-t hogy onnan szeretnék indulni, végállomásként pedig Los Angeles-t, megdöbbenve tapasztaltam, hogy 300.- euróért adott ki egy Business Class jegyet. És miért? Mert a programot elírták. 
A program Sabhia Glocken-t (SAW) Amerikához sorolta. Ezáltal úgy látta, hogy te az USA-n belül szeretnél utazni az egyik városból a másikba és ennek megfelelően árazta be a jegyeket, de a Törökországi reptérről állította ki. Ezt természetesen többször is ki tudtam használni, de mivel egy egyirányú jegy volt kellett a retour jegy is erre a következő trükköt alkalmaztam: Ugyan ennek a rendszernek rengeteg hibája volt. Például kiállított jegyet: A –ból B-be, C-n keresztül, igen ám de az árat csak az A és a C között számolta fel, holott nekem a végállomás B volt ami jóval messzebbre esett mint a C. 
Csak, hogy érthető legyen:
A következőt tettem: Beírtam a kereső rendszerbe: Seattle – Vancouver első osztályon. Vancouver Kanadában van és Seattle pedig Amerikában.
Nem furcsa? Haza szeretnék jönni Amerikából de a jegyemet Seaettle és Vancouver között keresem? Így még nem jutok haza!, tehát meg kellett “bolondítanom” a rendszert.
A következőt műveltem: beírtam azt is, hogy : Lufthansával szeretném megtenni ezt a utat. Hm 🙂 igen ám de Lufthansa nem megy Seattle –ből Vancouverbe de Frankfurtból vagy Münchenből megy mindkét városba.
Na most mit csinált a rendszer? Seattleből (A –ból) hazahozott Frankfurtba első osztályon és Frankfurtból (C) elvitt ugyan csak első osztályon Vancouverbe. ( tehát B-be) 
Érthető? ból B-be szeretnék menni, ez esetbe Seaettle – Vancouver, de mivel kiválasztottam a rendszerben, hogy én csak is kizárólag a Lufthansával szeretnék jönni és a Lufthansának nincsenek az Amerikai kontinsen belül járatai, viszont Európából direktbe repüli, ezért először haza kellett hoznia és aztán visszavitt a célállomásomra, persze ha egyáltalán visszaszerettem volna menni.
 
Na már most 2 dolgot tehettem:
1. Kiszállok Frankfurtba vagy Münchenben és ezzel együtt haza is jöttem.
2. Vagy ha akartam tovább élvezni az első osztály által nyújtott élményeket akkor elrepültem Vancouverbe.
A csattanó most jön: ezért a rendszer 790.- eurót számolt, a Lufthansa oldalán 8 – 10 ezer eurót is elkérhetnek ezért a jegyért. A rendszer azt érzékelte, hogy te Amerikából szeretnél menni Kanadába ezért “csak” 790.-eurót számolt.
Fantasztikus trükk volt, évekig használtam, sajnos ezt a kiskaput ma már bezárták részben de Businessen még időről időre működik. 
De, mint mindig lenni szokott: kiskapuk bezáródnak, újabb kis kapuk megnyílnak.
És akkor most nézzük, hogy mit kaptam 790.- euróért:
Élveztem a First Class Loungban a Champagne-t…….
én1
Nem tudtam betelni a friss bogyós gyümölcsökkel
én2
A kifogástalan steak
én1
Nem kell a  többi emberrel kimenni a géphez, mert az első osztály utasoknak Mercedes limuzin vagy éppen egy Porsche Cayenne jár, ami egészen a gépig visz ki. (itt a szüleimet viszem éppen magammal)
én2
A First Class Lounge adja az egyik legnagyobb élvezetet
én1
És a kilátás….
én2
Egy kis relax az indulásig
én3
A gépen a kaviárral kezdünk
én6
És ha már befejeztük a vacsorát akkor egy jó kis film után jöhet a pihenés, hogy majd kipihenten érkezzünk meg a célállomásra
én7
Volt már valakinek hasonló élményekben része? 
Olvastad a trükköt amit Az American Express hitelkártya által lehet elérni? Minden magyar állampolgárnak lehetséges Ausztriából megszerezni az “Amex”-et rajtam keresztül. Utazni Business vagy First classon fantasztikus áron! 
Olvasd el a bejegyzésemet itt:
https://csomautazas.blog/2017/10/29/americanexpress-ingyen-repjegyek-generalasa-gratisz-szallodai-upgrade-trukkok/
Egy fantasztikus kártyát mutatok be nektek: az American Express kártyát ami jelenleg Magyarországon rajtam keresztül igényelhető. El sem tudjátok képzelni, hogy mire képes egy ilyen kártya! Magyarországon eddig Franchise-ként működött de az tavaly évvégével megszűnt. Én lehetővé teszem, hogy Ausztrián keresztül legyen neked is egy “Amex” kártyád.
Nos, mire is képes egy ilyen kártya? Szuper trükköket lehet vele alkalmazni, mint például: Ingyen repjegyek generálása, illetve szállodákat akár 92%-al olcsóbban tudsz foglalni.
A weboldalamon utána olvashatsz, itt: csomautazas.blog

Az American Express bejegyzés nyilvános, így ha rákattintasz el fogod tudni olvasni. Érdemes figyelmesen végigolvasni!

Ha szeretnél te is egy majdhogynem korlátlan hitelkártyát magadnak akkor írj egy emailt a d.csomaandras@gmail.com-ra és én intézem neked. 

Az American Express bejegyzésem mindenki számára látható, az összes többi jelszóval védett. Ha a többi bejegyzésem is érdekes lehet számodra akkor 150 000 forintért megveheted a tagságot ami legalább 1 évig érvényes! Továbbá csatlakozol a Facebook által zárt csoportomhoz, itt hétről hétre felteszem a legújabb trükköket ami majd számodra is látható lesz.
Ha kíváncsi vagy a legjobb trükkjeimre és 1 éven keresztül látni szeretnéd a legjobb turpisságokat akkor írj kérlek egy emailt a: d.csomaandras@gmail.com-ra!
Kövess Instagrammon ha nem szeretnél lemaradni legjobb élményeimről, itt: d.csomaandras
néhány visszajelzés azoktól az emberektől, akinek fantasztikus élményük volt az “Amex” -el, hiszen teljesen ingyen vannak világszerte a Lounge-ok plusz 1 fővel, még akkor is ha turista osztályon utazol és  a szállodai Upgrade plusz reggeli 2 főre, bárhol, bármikor ingyenes!
Attila Keresztes
Kedves András! 🙂 Csak azt szeretném neked leírni hogy minden képzeletünket felülmúlta a Hilton hotel Kuala Lumpurban. Egyszerűen fantasztikus. Egyből upgradeltek executive szobába plusz az elite lounge-ot az emeleten gyönyörű kilátással a Petronas tornyokra. Hihetetlen bőséges étel és ital választék van. Képzeld rózsaszírmokkal a szobában fogadtak minket! 🙂 Káprázatos! Mindenkinek aki szeretne eljönni Kuala Lumpurba ajánlom ezt a hotelt kifogástalan szolgáltatás és ár érték aránnyal. Nem győzöm eleget megköszönni nagyon hogy Amexesek lettünk!!!! 🙂
én1
én2
Köszi Andras Darótzy-Csoma, köszi AMEX – fantasztikusan van.
én1
Singapore Premium Lounge
Andras Darótzy-Csoma már meg is érte a Platina Amex 🙂
 

 · Válasz · 1 hete

Hajni Iván
Hajni Iván És még úton vagyunk 😂😂😂😂😂
 

 · Válasz · 1 hete

Hajni Iván
Hajni Iván De nélküled nem lehetett volna 👍
 

 · Válasz · 1 hete

Hajni Iván
Hajni Iván Szóval minndenkit csak bátorítok, nekünk nagyon megéri!
 

 · Válasz · 1 hete

Bence Macsai
Bence Macsai A műzlire mehet a Black Label! ☝️
 

 · Válasz · 1 hete

Az utazás egy óriási élmény tud lenni ezért ne engedd, hogy bármi is elrontsa, ne habozz, és a következő utad máris teli s tele lesz élményekkel. 
Az oldalon szereplő bejegyzések csomautazas.blog szellemi tulajdonát képezik ezért annak más helyen való publikálása jogi következményeket von maga után!
Hozzászólások
  • Mandem Péter
    Posted at 12:48h, 27 július Válasz

    Szia! Meg tudnád mondani, milyen keresőt használsz amibe ezeket a paramétereket be tudod írni? Mert én nem tudok sehol a fenti példában lévő kereséshez Lufthansa-t kiválasztani, hiszen nincs ilyen járatuk.

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!