Az SQ 22-es járat. A járat ahol: “LOVE IS IN THE AIR” van. A világ leghosszabb járatát foglald most Business Classon mindössze: 1106.- euróért.

Repülőjegyek

Az SQ 22-es járat. A járat ahol: “LOVE IS IN THE AIR” van. A világ leghosszabb járatát foglald most Business Classon mindössze: 1106.- euróért.

Az SQ 22-es járat

Ha létezik a Szent Grál akkor ez az:  SQ 22-es járat. Például volt már ebben részed: Olyan hosszan repülsz, hogy egyetlen úton kétszer éled át a napkeltét még a levegőben.

Az SQ 22-es járatra mindössze 1.128,- 1106,- euróért lehetséges foglalni Business Classon egy irényba, oda vissza 1996,- euró. De mit is takar az SQ 22-es járat?

Az SQ 22-es  “LOVE IS IN THE AIR

Legenda! 

A világ leghosszabb egyben megtett repülő útját le fogják állítani. Az út hossza: 18 óra 3O perc, Non Stop.
New York fele Csendes Óceán 16.184 km. Vissza Singapour fele, Atlanti Óceán 16.484 km.
Az Európai szakaszon kétszer éled át a napkeltét még a levegőben. Az 
SQ 22-es járatot egy Airbus 34O- 5OO csinálja amin csak is kizárólag Business osztály van, erre a célra lett kitalálva 76 cm széles ágyak 1/2/1 felosztásban. 6O féle ételből lehetett  válogatni a  “Book The Cook ” -on, ezen felül: borászok által van összeállítva a borlap , és a gépen pedig speciális magasnyomású kabinban vannak tárolva,hogy ne szenvedjenek el minőségi veszteséget ezek a fantasztikus borok.
Ha valaki át szeretné élni ezt az élményt akkor ez az utolsó lehetőségek egyike. 
Ez volt 2013 –ban…..
Most 2018 –ban újraindul, Október 12-án. Éld át: Az Európai szakaszon kétszer a napkeltét még a levegőben! Ezúttal egy A 350-900-as Airbus csinálja majd az utat.
Exkluzív!!
Ezúttal egy újabb trükk merült fel!  A Singapore Airways oldalán foglalhatod így is: Ahmebadad – Singapore – Frankfurt – New York (EWR) aztán: New York – Frankfurt – Singapore – Ahmebadad. Ha szeretnéd a 166.426 mérföldet akkor ezt a verziót ajánlom.
Ennyi mérföldért már tudsz foglalni Budapestről: Los Angelesbe retour jegyet First Classon! Vagy:  a világ egyik legdrágább légitársaságával a Japan Airlines-al első osztályon Los Angeles vagy New York retour jegyet!
Mindenki más kb. 38.410 mérfölddel számoljon ezért az útért.
Követsz már Instagramona a legjobb képekért? d.csomaandras
És  facebookon? csomaandras? ne maradj le a legjobb bejegyzésekről!

A következőképpen foglalhatod a jegyeidet:

170.441,- indiai rúpia = 1996,-
Egy irányba 1106,-

Ezért az útért ha a Singapore Airlinesnál a Kris Flyer programban íratod jóvá pontjaidat akkor: 15.140 mérföld jár, ha a Lufthansa miles and more –nál akkor: 18168. Akik a weboldalamon tagok tudják, hogy miként lehet akár 83.213  mérföldet is kihozni ebből az útból és a trükknek köszönhetően ennyi mérföldért kapunk egy 8,5 órás Business Class utat Ázsiába ingyen retour jegy vagy egy egyirányú first class jegyet például Los Angelesbe, Budapesti indulással.

és így utazol:
én1

Hozzászólások

Hozzászólás

Hírlevél

Nem akarsz lemaradni a legújabb tippekről? Iratkozz fel a hírlevelemre!